Колеги аз вече за това минавам на принципа "Сипваи си сам" то маи само тва е спасението от измамници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зареждане на бензиноколонка.
Collapse
X
-
И аз предпочитам сам да си наливам бензина, не толкова да не ме излъжат, а защото ръчкат невнимателно, веднъж ми счупиха капачката на предишната кола, разливат капки бензин по колата ... Но някак си ми е неудобно на голяма бензиностанция (аз само на такива наливам) бензинджията да застане до колата и аз да му кажа, че искам сам да си наливам бензин.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А не, аз сам си наливам дори и да ми гледа в ръцете хич не ме е*е. На ОМВ на спирката на 72 до Разсадника има един негър, който знае български колкото кучето ми може да говори и аз му казвам веднъж да сипе за 20 и тоя сипва ли сипва и добре, че го видях и го избутах от пистолета и го спрях, защото щеше да ми обере всичките пари. Тапак - оправда се, че не познавал числата Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 . А и как така тия в ОМВ ти наливат литър за 1.2 секунди. Егати и помпите..... Оттук - нататък само на ЕКО, най-нисък ми е разходът от там.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
бих казал че голямо значение има и качеството на бензина щото с 10 литра сам минавал 100км ама сам и минавал 25км с гаден бензин. пък изобщо няма да казвам как миришеше на гас и как паткаше мотора и губеше обороти и гаснеше. така че може не само в литрите да ви лъжат а и може да ти потрошат колата с тез горива. и бих казал че в бг. няма качествени горива никаде просто някои са малко по добре от другите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_35FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
Аз мога да ви кажа как стават нещата с измамите. Имах приятел бензинджия, работеше на една доста голяма верига бензиностанции. Та той ми вика идва примерно човек и си сипва за 5 - 10 лева. Пистолета се закача леко за колонката, така че да не я занули. Идва следващи и казва "сипи за 40 лева (примерно) или напълни" и тръгва на вътре да плаща, бензинджията вдига пистолета и почва да сипва от 10 лева нагоре, като по тоя начин ти гориш с тия 10 лева и те си ги делят касиерката и бензинджията.
--------------------
Коментар
-
Винаги зареждам от ЛУКОЙЛ и винаги гледам брояча на колко е преди да заредя и плащам след като са ми сипали. По принцип им имам доверие на бензинаджийте защото редовно си зареждам от тях и дори съм се посприятелил малко.Някога си зареждам и сам и тоя маркуч като го държа имам чувството че нищо не минава през него А светенето на лампата е много относителен белег за нивото на бензина. В движение ми светва лампата ( обикновено малко под последната чертичка) а като я оставя спряна на равно стрелката се покачва, така че от личен опит в движение уреда показва по малко от колкото е в действителност (логично)Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Зареждам основно от Шел и досега нямам случай на измами. Обикновено стоя докато ми заредят горивото и тогава отивам на касата. А колкото за точността на брояча на колонките, това е друг въпрос. Според мен трябва да има стикер на видно место, че е проверена и изправна колонката.TEMPRA 1,6i 835C1000/159AT54A
Коментар
-
На мен са ми казвали,че се слага празна кофа на удобно място ,за да не се засича от камерите................кофата е 20 литра!!!!Правете си сметка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Аз чакам да ми налеят и след това влизам да плащам!!!А и друго-заключбайте си колите-има хора,които барат...........де що намерят!!
Коментар
-
А аз винаги съм се чудел защо кофата за вода е все празна Абе хора, стига с тези конспирации бе - просто стоите до колите си да гледате какво и как ви зареждат... кофи, туби... такива простотии могат да станат на някоя бензинджийница с 1 човек персонал... оффSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:А аз винаги съм се чудел защо кофата за вода е все празна Абе хора, стига с тези конспирации бе - просто стоите до колите си да гледате какво и как ви зареждат... кофи, туби... такива простотии могат да станат на някоя бензинджийница с 1 човек персонал... оффTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Vlaad написа:Зареждам основно от Шел и досега нямам случай на измами. Обикновено стоя докато ми заредят горивото и тогава отивам на касата. А колкото за точността на брояча на колонките, това е друг въпрос. Според мен трябва да има стикер на видно место, че е проверена и изправна колонката.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар