"Майбах" бил застрашен от изчезванеРеализациите на марката за 2007 г. са далеч под очакваните, пише "Спийд-прес"18.03.2008Продaдените екземпляри от луксозната марка "Майбах" през изминалата година са 147 броя, което е само 10% от прогнозираното количество. Заради намаленото търсене моделът "Ландолет" може да се окаже последният, носещ двете "М" на капака, информира "Спийд-прес".Продадените коли на конкурентите "Бентли" и "Ролс-Ройс" са в пъти повече от тези на "Майбах". Това е причината за изказването на шефа на "Даймлер" Дитер Цетче, че може да прекрати производството, преди да е станало късно.Нови модели не са запланувани, а наскоро пуснатият "Ландолет" също не обещава да подобри ситуацията. В техническо отношение финансовите загуби няма да са големи, тъй като моделите 57 и 62 са базирани на предната S класа на "Мерцедес".Въпреки неуспехите на "Майбах" в последно време, фирмата е доволна, че е доказала своята компетентност във висшия автомобилен сегмент.източник: www.netinfo.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Maybach" застрашен от спиране
Collapse
X
-
Нарушена е т.1.3. от правилата на форума.Модераторски екип на www.fiat-bg.orgСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Целта на форумите е същата каквато е и на кафенетата, само че тук се пише а там се говори. Целта на този форум е да се коментират изделията на Фиат и хората да споделат проблемите и радостите по колите си. За съжаление ти не влизаш в тази група понеже караш Корса, и следователно се питам дали ти знаеш целта на този форум като се има впредвид че 95% от писанията ти нямат нищо общо с целта на форума - а именно ФИАТ!Ако имаш желание можеш да обясниш какво е общото между намалелите продажби на Майбах, твоята Корса и ФИАТ :D Ще те прочета с кеф :D И представи си аз във форуми пиша от 97-ма, така че да учиш рибата как да плува е... смешно, тъпо, наивно, нахално и загуба на време Нарушена е т. 1.2. и т. 1.8. от правилата на форума. При ново нарушение ще бъдете санкционирани.Модерирано от екипа на www.fiat-bg.orgСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
msi написа:...И представи си аз във форуми пиша от 97-ма, така че да учиш рибата как да плува е... смешно, тъпо, наивно, нахално и загуба на време
Коментар
-
msi написа:Целта на форумите е същата каквато е и на кафенетата, само че тук се пише а там се говори. Целта на този форум е да се коментират изделията на Фиат и хората да споделат проблемите и радостите по колите си. За съжаление ти не влизаш в тази група понеже караш Корса, и следователно се питам дали ти знаеш целта на този форум като се има впредвид че 95% от писанията ти нямат нищо общо с целта на форума - а именно ФИАТ!Ако имаш желание можеш да обясниш какво е общото между намалелите продажби на Майбах, твоята Корса и ФИАТ :D Ще те прочета с кеф :D И представи си аз във форуми пиша от 97-ма, така че да учиш рибата как да плува е... смешно, тъпо, наивно, нахално и загуба на време
Коментар
-
msi написа:Добре колега, след като не мислиш темата за излишна, давай... изкажи се по нея....Според мен темата е СПАМ, но не аз коля и беся тук.
Коментар
-
Бентли и РолсРойс са автомобилни марки с традиции!Да сте видели да се влияят от други автомобилни марки!Правят си от много време това което има харесва на тях и печелят почитатели и купувачи!!!Е вярно е че купувачите не знаят къде да си дянат парите но ги има!!!Това са коли за ценители и според мен тези коли са шедьоври сами по себе си!!!На снимки може да изглеждат като всяка друга кола махагонче ,климатроник ,ляти джанти ,но на живо както каза колегата ,респектират страшно много с вида си ,дори и като не са в движение!!!А сега за Майбах...мале сега като ги спират от производство аз от къде ще си взимам части за моят 62 Положението стана сериозно...трябва да пусна тема в "Консултации" за взаимозаменяемост от други автомобили...Ох чак не ми се мисли!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар