Миналата седмица ми направиха акт за превишена скост. При ограничение от 50 км/час аз съм се движил с 79 км/час. Каква глоба да очаквам? Надявам се да не е повече от 50 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глоба за превишена скорост
Collapse
X
-
http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5279C...BG.pdfТова е закончето за движение по пътищата, от сайта на минцифайките. Отиваш на 61-ва страница (в долната част) и там има всички глоби за превишена скорост, кое/как....Иначе абсолютно всички наказания/глоби започват от 57-ма страница...P.S. В момента изтърпявам наказание за това, че в населено място съм се движил със скорост 88 км/ч при ограничение 50, т.е. бил съм превишил с 38 и отивам в графата 31-40, т.е. 150 лева глоба и 1 месец без книжка, остават ми още 2 седмици и половина
Коментар
-
Ами какво да се прави- законите трябва да се спазват. Пътувах в неделя в 9 часа сутринта от Албена за Балчик. Хората които са от Варна знаят ,че пътя там предпоставя шофьора да кара автомобила си със скорост по-висока от 50 км/час., макар да се води населено място. Надявах се да се размина със 50 лв. глоба, но вече ми е ясно ,че ще е 100 лв. Преди 2 седмици платих 50 лв. глоба за шофиране без предпазен колан и сега съм бесен, че ще плащам още една глоба.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Sev написа:има и такива местакакто и служители на КАТ, които се крият по "трънките"а според министъра не било така, палячовцикакто онзи ден засичаха малко преди завоя на София Лендот има няма 50 метра, а си има начин на мерене и тези 50 метра изобщо не се вписват...но правилата трябва да се спазватFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Глоба за превишена скорост
VooDoo написа:Миналата седмица ми направиха акт за превишена скост. При ограничение от 50 км/час аз съм се движил с 79 км/час. Каква глоба да очаквам? Надявам се да не е повече от 50 лв.
Коментар
-
И мен преди 3 дена ме боцнаха защото говорех по телефон 10 точки и 50 лв.А докато единият тъпак се учеше да пише акт другият си чеше тъпата кратуна едно Ауди А8 за 200 м направи най малко 5 нарушения и му викам на дървото просто тоз шо не го спря ,учудено ми вика не го видях .Това голямо Ауди него видя а мен да говоря по телефон ме видя копелето насрано и на тях им трябва някой да им стяга гащите че с тея униформи не се траят правят се като че ли светът е техен.А те най много нарушават правилника, ама нали са в един отбор не се глобяват взаимно .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар