Ако някой е ходил да сподели как са цените. Таксита, стоки, курви Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ? Там да не е като в Грузия..., средна месечна заплата 10-20$ (дали не бяха и по-малко) и като те разберат, че носиш пари те обезглавяват в движение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да е ходил в Тайланд?
Collapse
X
-
Цените на стоките са като на Илиенци зависи какво купуваш.Курвите и там е така от 30 $ нагоре имаше оферти и за 150$ . Какво да ти кажа готино е сблъскваш се с една напълно непозната култура.Престъпноста не е голяма , законите им са железни за разпространение на наркотици още е в сила смъртното наказание , за убийство също , за джабчийство 1г.обществено полезен труд и най-важно че се изпълняват наказанията за това можем само да им завиждаме.Преди 20г. там е било страшно голяма престъпност.Ще си изкараш хубаво ние българите го умеем това :D Едно е гадно че те разчитат на туризма и цените за туристи са малко по височки от колкото за месните.Вземай презервативи от тук там са разни ментета и доста скъпи :D Спин там е доста разпространенФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
kondov написа:Atanas71, да колега ще пътувам, някъде около 16-ти (живот и здраве) ще летя до Сингапур и следващата спирка ще е Тайланд..., а това, че е евтинко много ме радва Благодаря ти за отговора !Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:kondov написа:Atanas71, да колега ще пътувам, някъде около 16-ти (живот и здраве) ще летя до Сингапур и следващата спирка ще е Тайланд..., а това, че е евтинко много ме радва Благодаря ти за отговора !Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
kondov написа:Atanas71 написа:kondov написа:Atanas71, да колега ще пътувам, някъде около 16-ти (живот и здраве) ще летя до Сингапур и следващата спирка ще е Тайланд..., а това, че е евтинко много ме радва Благодаря ти за отговора !Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар