Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да е ходил в Тайланд?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да е ходил в Тайланд?

Ако някой е ходил да сподели как са цените. Таксита, стоки, курви Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ? Там да не е като в Грузия..., средна месечна заплата 10-20$ (дали не бяха и по-малко) и като те разберат, че носиш пари те обезглавяват в движение
    Fiat Bravo 80 16V

Цените на стоките са като на Илиенци зависи какво купуваш.Курвите и там е така от 30 $ нагоре имаше оферти и за 150$ . Какво да ти кажа готино е сблъскваш се с една напълно непозната култура.Престъпноста не е голяма , законите им са железни за разпространение на наркотици още е в сила смъртното наказание , за убийство също , за джабчийство 1г.обществено полезен труд и най-важно че се изпълняват наказанията за това можем само да им завиждаме.Преди 20г. там е било страшно голяма престъпност.Ще си изкараш хубаво ние българите го умеем това :D Едно е гадно че те разчитат на туризма и цените за туристи са малко по височки от колкото за месните.Вземай презервативи от тук там са разни ментета и доста скъпи :D Спин там е доста разпространен
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колега ще пътуваш ли
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        ...Вземай презервативи от тук там са разни ментета и доста скъпи :D ...
        А колко е тайландския масаж- гледал съм по филмите- от оня, дето тайландката ти се качва по гърба по без гащи...
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

:D Е колега това го изпуснах то всичко може ли Няма да е повече от 20$ и то без консумация :D

Коментар

Atanas71, да колега ще пътувам, някъде около 16-ти (живот и здраве) ще летя до Сингапур и следващата спирка ще е Тайланд..., а това, че е евтинко много ме радва Благодаря ти за отговора !
            Fiat Bravo 80 16V

Коментар

kondov написа:
              Atanas71, да колега ще пътувам, някъде около 16-ти (живот и здраве) ще летя до Сингапур и следващата спирка ще е Тайланд..., а това, че е евтинко много ме радва Благодаря ти за отговора !
              Ти да неси колега морски ? Аз съм бивш корабен механик :D .С тези полети които разказваш на такова ми намирисва :D

Коментар

Atanas71 написа:
                kondov написа:
                Ти да неси колега морски ? Аз съм бивш корабен механик :D .С тези полети които разказваш на такова ми намирисва :D
                Бинго! Аз пък съм бъдещ вахтен помощник :D Преди 1 седмица завърших 3-ти курс в морското и сега ще си правя стажантската практика.Я сподели, как постигна това "бивш корабен механик"..., защото нещо не ми се иска цял живот да се "давя"? Иначе за Тайланд, много ми се иска да сляза там и да си поживея за няколко часа.., така хубаво да ми стане А в Австралия ходил ли си и за коя фирма си работил? Стана ми интересно
                Fiat Bravo 80 16V

Коментар

kondov написа:
                  Atanas71 написа:
                  kondov написа:
                  Бинго! Аз пък съм бъдещ вахтен помощник :D Преди 1 седмица завърших 3-ти курс в морското и сега ще си правя стажантската практика.Я сподели, как постигна това "бивш корабен механик"..., защото нещо не ми се иска цял живот да се "давя"? Иначе за Тайланд, много ми се иска да сляза там и да си поживея за няколко часа.., така хубаво да ми стане А в Австралия ходил ли си и за коя фирма си работил? Стана ми интересно
                  Как постигнах...... :D ами пътувах 7 години , реших да се задомявам ожених се и според мен двете неща невървят едно с друго.Или кораба или мен това бяха думите на жена ми.Аз избрах семейството и не сбърках.Човек трябва сам да реши кога да спре . Компанията за която работих се казва Юнайт Араб Шипинг със седалище Дубай.В Австралия несъм ходил но пък за сметка на това съм посетил 38 други държави .Най красивите места са Япония,Сингапур ,Кеиптаун....и много други.Австралия бледнее пред тях.

Коментар

Евала! Надявам се един ден и аз да постигна това. Кофти професия..., аз вече вкусих от горчивината и. Момичето, с което бях 3 години, ме заряза и едно от нещата, които ми каза беше "Не искам бъдеще с моряк!" Сега в главата ми са само тайландски курви
                    Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Успех и умната ей

Коментар

Working...
                      X