Значи аз гражданската си я правя разсрочено (не искам да се товаря да плащам наведнъж, каквото и да било...) и: сключил съм я при брокер, а не при самата компания. Та въпросните брокери ли са, диструбутори ли са... не знам и аз имат офиси под път и над път, във всеки МОЛ, била-мила, бензиностанция, техно-мехно маркетчета и т.н (няма да споменавам име, да не праЙм реклама)... Та в полицата имаше един ред, където си пишеш мобилния (те ти го записват) и няколко дена преди да изтече четвърт-периода ти пращат SMS, че след няколко дена тряа да плащаш следващата вноска... Аз по този начин НЕ забравям, иначе съм супер разсеян....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за изтекла ГО
Collapse
X
-
Re: Акт за изтекла ГО
Plastex написа:Сега държа пъстър акт за водач , управлявал МПС без задължителната ГО /голяма глупост са тия 3-месечни разсрочвания, ама... след дъжд качулка!/. Може ли някой да ми даде идея по какъв начин да намаля малко щетите от глобата, ако е по-голяма от 50-100 лв.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Каква лихва тече при каското? Аз вече трета година си го правя при различен застраховател - крайната сума, делено на четири и това е. А за да не стават такива фалове, както при колегата, ГО - кеш, все пак още не е толкова скъпа, на 1 ноември си я направих към Армеец онлайн с отстъпка - 109 лева с левче за куриера.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
И моята застраховка е на разсрочено плащане, но на полицата, зеленото талонче и стикера за стъклото си пише, че срока на валидност е до еди коя си дата. Как аджеба тъпото ченге ще разбере, че закъснявам да си платя поредната вноска?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:И моята застраховка е на разсрочено плащане, но на полицата, зеленото талонче и стикера за стъклото си пише, че срока на валидност е до еди коя си дата. Как аджеба тъпото ченге ще разбере, че закъснявам да си платя поредната вноска?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Humppa
Може би малко извън темата, но какъв е срока за изтекъл ГТП?П.П. На автомобила напоследък плащам ГО изцяло, а на мотора - на 3-месечие, за това сега, въпреки хубавите дни мотора не го изкарвам....
Коментар
-
Plastex написа:gamma написа:И моята застраховка е на разсрочено плащане, но на полицата, зеленото талонче и стикера за стъклото си пише, че срока на валидност е до еди коя си дата. Как аджеба тъпото ченге ще разбере, че закъснявам да си платя поредната вноска?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Plastex написа:gamma написа:И моята застраховка е на разсрочено плащане, но на полицата, зеленото талонче и стикера за стъклото си пише, че срока на валидност е до еди коя си дата. Как аджеба тъпото ченге ще разбере, че закъснявам да си платя поредната вноска?
Коментар
-
Vladim написа:Не, че искам да се заяждам... но си представете във вас да се нацепи някой, който е с изтекла застраховка ГО!? Така, че ако изискваме от другите да са стриктни и точни, хайде и ние да сме такива!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар