Здравейте колеги, днес изкарах кофти късмет да разбера че ми е изтекла гражданската отговорност /първо тримесечие от годишна ГО/ преди десетина дни, лошото е че проверка на катаджии стана причина да установя това... Сега държа пъстър акт за водач , управлявал МПС без задължителната ГО /голяма глупост са тия 3-месечни разсрочвания, ама... след дъжд качулка!/. Може ли някой да ми даде идея по какъв начин да намаля малко щетите от глобата, ако е по-голяма от 50-100 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за изтекла ГО
Collapse
X
-
sachma написа:Пет стотака брат. Миналата година искаха да ми пишат акт щото не съм носил бележка, че ми е дадена вноската, та ходих обжалвах. Що не даде на куките...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:dani389 написа:Задължително обжалвай 100% ще спечелиш.N.Y. State of Mind
Коментар
-
pakumba написа:точно има такова нещо, защо не идеш да я платиш тази вноска и да видиш какво ще ти кажат и застрахователитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
нанайси братче, преди 2 дена и аз разбрах, че застраховката е изтекла края на януари...добре че се сетихме, а не ни подсетиха , днес пристигна новата, щото както си разбрал, старата изтичала на 15-тия ден, което е било преди 2 месеца . Само че новата я направих он-лайн, и днес пристигна новата лепенка и полица. Така че и ние имаме нова застраховка от днесСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ако до 15 дена не внесеш следващата вноска, няма да можеш да си продължиш тази гражданска, и ще трябва да си правиш нова. И затова застрахователя ти е дал 15 дни да се сетиш, че трябва да платиш. Един вид, гратисен период в който въпреки, че ти е изтекла застраховката, имаш на края на датата бонус от + 15 дни. Ако ги просрочиш вече нямаш гражданска застраховка и всичко започва отначало. Ако ти пишат акт като те спрат и ти е изтекла преди 1-14 дена , можеш да обжалваш и ще ти отпадне глобатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Да бе. По добре да си вкарам в телефона да ме подсеща кога има да вкарвам вноски. После оди се занимавай с жалби, и с дела и с глупости и да разчитам да падне. Защото дефакто като те спрат и на полицата и на стикера са посочени крайните дати на валидност на полицата. Тези +15 дена явно са политика на застрахователите. А през тези 15 дена ти нямаш полица, тъй като не си платил. И като ходиш да виснеш на опашката, и като убиеш ден - два, кел файда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар