Е как я регистрира в данъчното в Ямбол, като е с номера от друг град? Аз като прехвърлих колата на мое име, ходих в данъчното да питам и там ми казаха първо в КАТ и после при тях. Нали в данъчното попълваш декларация с номера на колата, а тя е от друг град, а данъците са местни. Абе абсурди колкото щеш...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Незнам да се хваля ли вече?
Collapse
X
-
spark написа:Е как я регистрира в данъчното в Ямбол, като е с номера от друг град? Аз като прехвърлих колата на мое име, ходих в данъчното да питам и там ми казаха първо в КАТ и после при тях. Нали в данъчното попълваш декларация с номера на колата, а тя е от друг град, а данъците са местни. Абе абсурди колкото щеш...
Коментар
-
Спортно окачена с червени пружини засега. Знам че ще развалим хубавата кола, ама вече поръчах нормални пружини, щото нашите дупки са отчайващо дълбоки и някъде може да остане картера... само на 4 пръста е от асфалта. Един по-голям камък и е готова.За извънградско става и така, но при нас има едни легнали полицаи, дето я мине, а не мине... От бабунките и от гумените не ме е страх, но има едни направени от асфалт, през които просто е невъзможно да мине колата...
Коментар
-
Бахти гадната държава... да ти кажа и аз исках да слагам спортно окачване, но се чудя дали ще успея да си влезна в гаража(под наклон е и мисля, че ще одера пода)... а и един картер вече пуках пп все пак, ако продаваш това окачване и е едно и също с това на Браво, дай една оферта поздравиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар