Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Незнам да се хваля ли вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как я регистрира в данъчното в Ямбол, като е с номера от друг град? Аз като прехвърлих колата на мое име, ходих в данъчното да питам и там ми казаха първо в КАТ и после при тях. Нали в данъчното попълваш декларация с номера на колата, а тя е от друг град, а данъците са местни. Абе абсурди колкото щеш...
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Immortal написа:
      Sev написа:
      колега, много лоша тая Ланча :D
      Да, много е лоша към разни голфове, астрички и други подобни
      Честито! Добре изглежда.Жалко само, че си продадох астрата та да ти хвърля един приятелски пердах .

Коментар

Айде, вече ЧЕСТИТО! Супер е колицата!Радвам се, че сте се оправили днес с регистрацията!
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Ха честито! :D
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито! Много безаварийни километри и умната момчета! Още от време на време намирам снимката на Линеа-та с 200 км/ч, която управлява точно ти.Не е нужно да я поставяте рекорди

Коментар

spark написа:
              Е как я регистрира в данъчното в Ямбол, като е с номера от друг град? Аз като прехвърлих колата на мое име, ходих в данъчното да питам и там ми казаха първо в КАТ и после при тях. Нали в данъчното попълваш декларация с номера на колата, а тя е от друг град, а данъците са местни. Абе абсурди колкото щеш...
              Ми незнам и аз как, платихме й данък придобиване на МПС - 12 лв (2% от 600 лв ). За другия данък, казаха след края на април. Може би после пак ще трябва да се ходи там, незнам.

Коментар

А аз като прехвърлях едно време Темпрата, в КАТ искаха бележка от данъчното, че е прехвърлена първо там. Иди ги разбери тези бюрократи...

Коментар

много ме кефи Ланчата, джантите са много як цвят, а и самата кола е любимия ми цвят, със здраве да си я кара, а и с акъл, че не е някое 1,2 спортно окачена предполагам
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Спортно окачена с червени пружини засега. Знам че ще развалим хубавата кола, ама вече поръчах нормални пружини, щото нашите дупки са отчайващо дълбоки и някъде може да остане картера... само на 4 пръста е от асфалта. Един по-голям камък и е готова.За извънградско става и така, но при нас има едни легнали полицаи, дето я мине, а не мине... От бабунките и от гумените не ме е страх, но има едни направени от асфалт, през които просто е невъзможно да мине колата...

Коментар

Бахти гадната държава... да ти кажа и аз исках да слагам спортно окачване, но се чудя дали ще успея да си влезна в гаража(под наклон е и мисля, че ще одера пода)... а и един картер вече пуках пп все пак, ако продаваш това окачване и е едно и също с това на Браво, дай една оферта поздрави
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Честито и от мен! Радвам се, че си успял да си решиш проблемите!
                        Peugeot 301
                        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

1115 написа:
                          [Жалко само, че си продадох астрата та да ти хвърля един приятелски пердах .
                          Хехе адаш ади де ся остаа да кажеш че тя беше стоковица На колко килограма я бяхте смъкнали ако не е тайна?

Коментар

Working...
                          X