Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Незнам да се хваля ли вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

hf hpe написа:
    много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европаи да ти кажа от сега, че освен ако не ти издадат фалшив бриф или типеншайн, зависи дали е вкарана от Германия или Австриа,то трябва първо този който е вкарал колата да я регистрира в КАТ по местоживеене, след което да ти я продаде с български талон, номера и нотариално заверен договор за покупко продажба
    Да, точно това смятаме да направим. Въпроса е дали той ще успее да я регистрира. По негови думи няма да има проблем, ама...

Коментар

Immortal написа:
      hf hpe написа:
      много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европаи да ти кажа от сега, че освен ако не ти издадат фалшив бриф или типеншайн, зависи дали е вкарана от Германия или Австриа,то трябва първо този който е вкарал колата да я регистрира в КАТ по местоживеене, след което да ти я продаде с български талон, номера и нотариално заверен договор за покупко продажба
      Да, точно това смятаме да направим. Въпроса е дали той ще успее да я регистрира. По негови думи няма да има проблем, ама...
      Добре бе хора, с кой акъл се хващате с коли без документи и то от Дупница?

Коментар

Без големия бриф шанс да я регистрирате = 0Сори ама това е истината...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Баси държавата .Управия няма няма и да има .Тия дето са ти продали колата трябва аламинут да им бъде закрита автокъщата и отидат зад решетките.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Roko написа:
            hf hpe написа:
            много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европа
            Ами как? Лесно! С нов, фалшив догорор (за които писах по-горе) и оригиналния талон на колата (този с който и е направена първата регистрация и в който са посочени всички досегашни собственици в Германия)!
            коелга мисля, че си леко в заблудатози номер става само ако колата е докарана на автовозако е докарана на собствен ход, в Германия ти издават документ/бриф/ на името на купувачаП.П. иначе мисля, Тошко африкански беше казал, че не е луд тоя дето изяжда два зелника, а този който му ги дава.

Коментар

Много съжалявам, дано да се оправят нещата и да успееш да я регистрираш...А от къде може да се разбере какви документи трябват при покупка на кола от автокъща? Има ли значение дали е от Италия, Германия... дали е докарана на автовоз или е дошла на самоход?Извинявам се че спамя в темата...

Коментар

hf hpe написа:
                коелга мисля, че си леко в заблудатози номер става само ако колата е докарана на автовозако е докарана на собствен ход, в Германия ти издават документ/бриф/ на името на купувачаП.П. иначе мисля, Тошко африкански беше казал, че не е луд тоя дето изяжда два зелника, а този който му ги дава
                Няма значение, ние се разбрахме с колегата Иммортал!За да стане регистрацията по начина, който съм описал по горе, задължително трябва да имаш талона със всичките регистрации на колата до сега!!!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Само да кажа....на Имортал, от тази сутрин можете да му честитите.....сутринта колата е минала КАТ и вече е с Българските номера.Малко проблемно в началото, НО вече всичко е ок.Да му е честита, много безаварийни километри с новата бегачка, и само да ги радва...., пък може и да се дръпнем с него някой ден, да сверим часовниците с нашата алфета
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ай честито. Много безавариини километри на удоволствие.Утре да я видим и да се повозим
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хо-Хо, аз я видях вече - добре изглежда - полукожа, това-онова...Утре ще и опъне тирантите към Търново!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Разгеле!Какво ли не става в тая държава, както каза по-горе бай Иван Коцев...В случая човека се оказа много коректен и всичките ни притеснения са вече история. Колата в момента е с кърджалийски номера, готови са й талоните (невероятно, но факт)прехвърлена е нотариално на името на брат ми, регистрирана е и в данъчното в Ямбол, остана само да се сменят К-номерата с У (ямболски) в понеделник, че не сварихме за ямболския КАТ.Специални благодарности на колегата ROKO за бланките. Свършиха ми много добра работа.Пускам ви и една две снимки.
                        Прикачени файлове

Коментар

Ето го и баш собственика (брата)Ама ние щеси ги менкаме от време на време, да си спомням и аз младините
                          Прикачени файлове

Коментар

колега, много лоша тая Ланча :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А процедурата стана така:С двата брифа - малкия и големия на името на човека от Кърджали, плюс един договор на немски, написан собственоръчно от него пред служителката (на бланка от колегата Роко) и гражданската отговорност на името на брат ми, както и една собственоръчна декларация, че е закупил автомобила от еди-кой си в Германия и готово. Как успя да изкара талоните за 30 минути само той си знае. От КАТ - право при нотариус да направи генерално пълномощно. От там газ до Ямбол - с малка почивка в Хасково за по кафе с колегата Yavor и право при нотариус в Ямбол за ново прехвърляне. От там в данъчното и остана КАТ, там в понеделник за ямболски номера.Е те тва е...Ще направя още малко снимчици утре на болярски фон

Коментар

Sev написа:
                                колега, много лоша тая Ланча :D
                                Да, много е лоша към разни голфове, астрички и други подобни

Коментар

Working...
                                X