Колеги, както личи от подписа ми, вече се сдобихме с Ланча Делта 2 HPE 1.8VVT... Имаме известни проблеми при регистрацията, така че докато не я видя с номерата и талона, не смея да се похваля Стискайте палци всичко да мине нормално при следващия опит в КАТ, че днес ме върнаха. Трябвало и човека, който я е вкарал в БГ да присъства, а него го издирихме много трудно - колата я взехме от автокъща, но я е вкарал човек на ход. Уж се уговорихме за в петък да дойде, но... доста съм притеснен...П.С. Снимки и повече информация - по-късно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Незнам да се хваля ли вече?
Collapse
X
-
Колега, колата от Германия ли е вкарана? Ако да! Пише се нов договор (Kaufvertrag) от името на собственика на автокъщата и някаква формална цена (да е по-ниска от тази на закупуването)! Би трябвало то тук нататък да нямаш проблеми! Талонът, на името на който е колата, не го представяте пред КАТ!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Колега, колата от Германия ли е вкарана? Ако да! Пише се нов договор (Kaufvertrag) от името на собственика на автокъщата и някаква формална цена (да е по-ниска от тази на закупуването)! Би трябвало то тук нататък да нямаш проблеми! Талонът, на името на който е колата, не го представяте пред КАТ!
Коментар
-
Immortal написа:Да, от Германия е. И на мен така ми казаха, и ми написаха някакъв договор на немски, който даже преведохме. Но в КАТ ми казаха - този фалшив договор си го вземи, той е писан тук в БГ. Викам, не - в Германия... обаче жената вика - "да не мислиш че си първия? Не минават вече тия. Да дойде собственика по талон!" (в случая - транзитната немска регистрация). И то като се замислиш - на този kaufvertrag няма ни печат, ни подпис на продавача... само подпис на купувача... много странна работа.Интересното е, че в Дупница щяхме да вземем поне транзитни номера - даже написаха заявлението, трябваше само да чакаме да вземем номерата, но имаше огромна опашка за транзитни номера, и докато ни дойде реда - затвориха. Оставаше ни или да спим в Дупница, или по тъмното да се приберем с германските транзитни номера, които между другото са изтекли. Избрахме второто. А тук в Ямбол не искат дори транзитен номер да издадат... и сега красавицата си седи в гаражаПрикачени файловеSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Аз все си мисля че е по-добре да свалиш номерата и да показваш само договора за покупко-продажба.Иначе честито, със здраве да си я караш и дано днес наистина се оправиш за да я видим в събота.Стикери има така че не се пртеснявай!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Айде дано всичко мине по-бързо.То без нерви няма как но поне по-бързо И качи снимки да я видим"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европаи да ти кажа от сега, че освен ако не ти издадат фалшив бриф или типеншайн, зависи дали е вкарана от Германия или Австриа,то трябва първо този който е вкарал колата да я регистрира в КАТ по местоживеене, след което да ти я продаде с български талон, номера и нотариално заверен договор за покупко продажба
Коментар
-
hf hpe написа:много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европаSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko, огромно благодаря за бланката! Тъкмо щях да почвам да си я набирам аз.Така, като гледам какво си писал, може и да имам проблем. Проблема е, че няма оригинален талон на колата. Има само един малък и един голям, които обаче се оказва че са транзитен талон и са на името на човека, който я е вкарал в БГ.Уговорихме се с него утре да я регистрираме на негово име в Кърджали (откъдето е той), каза че нямало да има проблем. Дано!!! Как ще стигнем до там с изтекли германски номера, незнам. Дано не ме спрат някъде, че и книжката ще ми вземат.Ако не стане и това - ще се разправям с онези от Дупница - ще видим как...Ако някой може да помогне със съвет - приемам всякакви !!!!Ама като не знам немски, как да разбера че това е транзитен талон, да му се не види.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар