Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Незнам да се хваля ли вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Незнам да се хваля ли вече?

Колеги, както личи от подписа ми, вече се сдобихме с Ланча Делта 2 HPE 1.8VVT... Имаме известни проблеми при регистрацията, така че докато не я видя с номерата и талона, не смея да се похваля Стискайте палци всичко да мине нормално при следващия опит в КАТ, че днес ме върнаха. Трябвало и човека, който я е вкарал в БГ да присъства, а него го издирихме много трудно - колата я взехме от автокъща, но я е вкарал човек на ход. Уж се уговорихме за в петък да дойде, но... доста съм притеснен...П.С. Снимки и повече информация - по-късно.

Успех тогава!А когато я регистрираш и поздравления ще има

Коментар

Колега, колата от Германия ли е вкарана? Ако да! Пише се нов договор (Kaufvertrag) от името на собственика на автокъщата и някаква формална цена (да е по-ниска от тази на закупуването)! Би трябвало то тук нататък да нямаш проблеми! Талонът, на името на който е колата, не го представяте пред КАТ!
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Честито!Безаварийно каране и чакаме снимки !

Коментар

Честито!Много да върви,малко да гори и хич да не се разваля

Коментар

Roko написа:
            Колега, колата от Германия ли е вкарана? Ако да! Пише се нов договор (Kaufvertrag) от името на собственика на автокъщата и някаква формална цена (да е по-ниска от тази на закупуването)! Би трябвало то тук нататък да нямаш проблеми! Талонът, на името на който е колата, не го представяте пред КАТ!
            Да, от Германия е. И на мен така ми казаха, и ми написаха някакъв договор на немски, който даже преведохме. Но в КАТ ми казаха - този фалшив договор си го вземи, той е писан тук в БГ. Викам, не - в Германия... обаче жената вика - "да не мислиш че си първия? Не минават вече тия. Да дойде собственика по талон!" (в случая - транзитната немска регистрация). И то като се замислиш - на този kaufvertrag няма ни печат, ни подпис на продавача... само подпис на купувача... много странна работа.Интересното е, че в Дупница щяхме да вземем поне транзитни номера - даже написаха заявлението, трябваше само да чакаме да вземем номерата, но имаше огромна опашка за транзитни номера, и докато ни дойде реда - затвориха. Оставаше ни или да спим в Дупница, или по тъмното да се приберем с германските транзитни номера, които между другото са изтекли. Избрахме второто. А тук в Ямбол не искат дори транзитен номер да издадат... и сега красавицата си седи в гаража

Коментар

Immortal написа:
              Да, от Германия е. И на мен така ми казаха, и ми написаха някакъв договор на немски, който даже преведохме. Но в КАТ ми казаха - този фалшив договор си го вземи, той е писан тук в БГ. Викам, не - в Германия... обаче жената вика - "да не мислиш че си първия? Не минават вече тия. Да дойде собственика по талон!" (в случая - транзитната немска регистрация). И то като се замислиш - на този kaufvertrag няма ни печат, ни подпис на продавача... само подпис на купувача... много странна работа.Интересното е, че в Дупница щяхме да вземем поне транзитни номера - даже написаха заявлението, трябваше само да чакаме да вземем номерата, но имаше огромна опашка за транзитни номера, и докато ни дойде реда - затвориха. Оставаше ни или да спим в Дупница, или по тъмното да се приберем с германските транзитни номера, които между другото са изтекли. Избрахме второто. А тук в Ямбол не искат дори транзитен номер да издадат... и сега красавицата си седи в гаража
              Да, договора няма печат, само подписи на купувача и продавача! И нашите са така! Талона на транзитната регистрация не го поакзвам в КАТ! Може би за това са се заяли с теб, като са видели че по талон превозвача е различен от реалния купувач!Прикачвам бланка "Кaufvertrag". Попълни я, подписваш се ти като купувач и някой твой познат като продавач, слагаш стара дата и някаква цена в евро. Тук поне успяваме да минем по този начин. Страхувам се да не те подведа и да ти загубя времето, ако не стане по този начин! Грешката е на автокъщата, че не са ти написали договора като хората! ПП: То дори и да намериш превозвача, пак ще трябва да се пише kaufvertrag на твое име, или евентуално да се регистрира на негово име и после прехвърляне на твое! Ама тук не съм запознат и по-добре да не те обърквам!ППП: Втория файл го принтиш на гърба на първия!За да стане регистрацията по начина, по който съм описал, задължително трябва да имаш талона със всичките регистрации на колата до сега!!! Иначе, ситуацията е доста сложна!
              Прикачени файлове
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Честито! Много безаварийни км с нея. Успех с регистрирането, че да я видим в събота.

Коментар

Аз все си мисля че е по-добре да свалиш номерата и да показваш само договора за покупко-продажба.Иначе честито, със здраве да си я караш и дано днес наистина се оправиш за да я видим в събота.Стикери има така че не се пртеснявай!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Добре дошъл в отбора :D :D :D
                    Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Честито и от мен ! Ти още от срещата на "Ливадите" говореше за ланча, но бях останал с впечатление, че ще взимаш от тези големите Ланча Капа.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде дано всичко мине по-бързо.То без нерви няма как но поне по-бързо И качи снимки да я видим
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европаи да ти кажа от сега, че освен ако не ти издадат фалшив бриф или типеншайн, зависи дали е вкарана от Германия или Австриа,то трябва първо този който е вкарал колата да я регистрира в КАТ по местоживеене, след което да ти я продаде с български талон, номера и нотариално заверен договор за покупко продажба

Коментар

hf hpe написа:
                            много ми е интересно как ще регистрира колабез да покаже докумет за регистрация в европа
                            Ами как? Лесно! С нов, фалшив догорор (за които писах по-горе) и оригиналния талон на колата (този с който и е направена първата регистрация и в който са посочени всички досегашни собственици в Германия)!
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko, огромно благодаря за бланката! Тъкмо щях да почвам да си я набирам аз.Така, като гледам какво си писал, може и да имам проблем. Проблема е, че няма оригинален талон на колата. Има само един малък и един голям, които обаче се оказва че са транзитен талон и са на името на човека, който я е вкарал в БГ.Уговорихме се с него утре да я регистрираме на негово име в Кърджали (откъдето е той), каза че нямало да има проблем. Дано!!! Как ще стигнем до там с изтекли германски номера, незнам. Дано не ме спрат някъде, че и книжката ще ми вземат.Ако не стане и това - ще се разправям с онези от Дупница - ще видим как...Ако някой може да помогне със съвет - приемам всякакви !!!!Ама като не знам немски, как да разбера че това е транзитен талон, да му се не види.

Коментар

Working...
                              X