Аз един път лових костур на язовир Бели Лом, ей за 3-4 часа му скъсахме джуките.После го драхме и излязоха 2 чинийки мезе Малко неблагодарна работа е това костура ама като няма друго
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Браво колега хубава щука. Аз съм напълнил вече един куфар воблери, блесни, клатушки, кастмастери.... Ама все не остава време да пообикалям из щукарските места.
по принцип работата стана на майтап бяхме на разходка със семейстовото и видях едно хлапе да върти блесната в малкото езеро, а нали въдиците са постоянно в колата реших да пробвам и аз хвърлях от стъпките дето се виждат на снимката и след второто замятане удари яко не съм вярвал че има такива животни там аз по принцип не знаех че има изобщо риба там но явно има след това похвърлях още малко и нищо сложих блесна защото се показа слънцето и пак пробвах тога ми удари малката точно до лилийте но я пуснах дано се разъдят
Прати ми я на мейла, аз ще ти я кача.Дай инфо малко, на какво я хвана tyson@abv.bg
на туйстър ярко червен , хванах и една по малка около 0,500кг. на блесна моска№3 но я пуснах грехота е да се взимат такива малки
каква грехота то цял съдизам ... аз веднъж лових на дунава по хижа приста и един дъртак вадеше шаранчета по не повече от 100-на грама и си ги хвърляше най нагло в грозния живарник ....
Днес ходих на Фичоза да похвърлям малко...мнооого слабо, общо взето загубен ден....е, поне малко си начесах крастата, ама все пак, не беше като предишни пъти.Девет попчета, два заргана....абе на снимките се вижда.Кофти качество, ама от телефона...
Коментар