Здравейте, колеги.Завърнахме се от Делтата.Като цял слаб риболов, нямаше нищо общо с миналогодишния .Риболовът протече изцяло в канала Св.Георги.Като условия беше перфектно, на 2 метра от брега дълбочина по 6-7-10 метра, намерихме и места с по 22-23метра дълбочина.Много маломерни сомчета и платики.Писна ми от тези гадни платики ....Единият ден намерихме шараните, за 1ч и половина имахме 7 удара от които успяхме да извадим 3.Най-големият шаран е 4кг другите 2 са по 2кг.Останалите удари бяха просто безкомпромисни късания на влакно 0.6мм или увивания в дърветата между, които ловяхме.Извадихме едно сомче 4кг (най-голямото).На кльонка пак нищо особенно, до 2кг сомчета се обадиха, имаме и 1 изправена кука, просто не ни даде шанс .Някой ако нещо го интересува по-подробно да пита.Със фишфайндъра откривахме рибата без проблем.Рибата си вървеше под сонара но не кълвеше.Температурата на водата беше 27-27.8 градуса.Ще постна някоя друга снимка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Велека
деси_бургас написа:Да попитам и аз , така и така я има тази темичка , къде по южното черноморие може да се ходи сега и въобще по това време .А и да се похваля аз скоро как събрах целия кей на черноморец като хванах маслена риба , досега я бях виждала само във метро
Коментар
-
Велека
деси_бургас написа:o тенкс, остава да кажеш каква риба и на какво дая ловим . А бе сподели и чалъмите де
Коментар
-
noriaga написа:Колега като има кефали големи защо не ги пробваш с малки воблерчета или блеснички. Воблерите на Goldy и Ugly Duckling се представят успешно при кефала. Също така и червени блесни 2 или 1 номер.......
Коментар
-
Забелязал съм, че кефалът по това време на годината кълве най много на жито... може би има нещо общо с жътвата, не знам. Преди 2-3 години по това време на Марица излизаха парчета по 35-40 санта на жито, през другото време много даваше на пиявица.Така че преди да вържеш блесната пробвай на варено жито... Захранката - пак жито или пък кус-кус.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Забелязал съм, че кефалът по това време на годината кълве най много на жито... може би има нещо общо с жътвата, не знам. Преди 2-3 години по това време на Марица излизаха парчета по 35-40 санта на жито, през другото време много даваше на пиявица.Така че преди да вържеш блесната пробвай на варено жито... Захранката - пак жито или пък кус-кус.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
здравейте колеги, този уикенд ходихме на яз,овчарица с един колега и изкарахме 2 амура и през ноща няколко канални сомчета по 1,5 -2кг,амура първия дето го изкра колегата е около 5кг,атози който хванах аз беше около 2кг, времето беше хубаво не много топло и без дъжд направо супер така да се каже ловихме само на дъно ето и малко снимки от изледа http://www.batkir4o.snimka.bg/album....=6651378&lp=30
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар