msotiroff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
И така ...В събота ходихме на една стара корекция на Янтрата на Ценово, там не бутна на нищо (отново!!!).След като стояхме до обяд решихме да се изместим поне на Янтрата за няколко часа да си пробваме късмета, но и там нищо, без удар...Станаха 6 капота подред.В неделя отидохме на Дунава над Сандрово, там заложихме на системи с царевица,торен и бял.Съответно бяха извадени около 5 попчета.Към обяд кръстника счупи каръка на групата и закова една платика (добра).Та това е.Не е много но поне беше хубаво"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Явор Митев
Имам предложение / то май не е за тук, но поне е по темата /. Да си направим една важна тема "Риболовни срещи" и там всеки, който планува риболов, да пише кога, къде, как, колко...и т.н., та всеки, който сметне че е свободен и би могъл да дойде, да се записва. Така ще има по-добра организация по подобните срещи, а не само "вижте аз ква фанах..."...
Коментар
-
Целта на темата е апел към колегите, всеки да си прави репортаж след риболовен излет.По този начин колегите, които са от региона могат да черпят информация за конкретното място и особенностите му.Идеята ти не е лоша, но много ми се струва, че такива съвместни излети ще се осъществяват много трудно, освен ако не са колеги от региона."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Идеята е чудесна, може да пуснем една тема в "Срещи и мероприятия", макар че след 2-3 седмици забраняват риболова и темата малко ще позамре... или ще премине в бракониерска тема... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ... ше ни изловят от ИАРА... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Идеята е чудесна, може да пуснем една тема в "Срещи и мероприятия", макар че след 2-3 седмици забраняват риболова и темата малко ще позамре... или ще премине в бракониерска тема... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ... ше ни изловят от ИАРА... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Вижда ми се трудно да се направи такъв голям съвместен риболов Първо трябва бая място да си потърсим, и второ може би интересът няма да е голям.Аз ще продължавам да си пиша (надявам се не сам) в темата с репортажи за излетите ми.А пък който каквото иска да прави Иначе ДУНАВ СИ Е ДУНАВ!Винаги можеш да очакваш неочакваното!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Обща пълна забрана за всички пролетно-лятно размножаващи се риби във вътрешните водоеми в срок от 47 дни от 25 април до 10 юни включително. Обща пълна забрана на всички видове риби в р. Дунав за срок от 47 дни през периода от 25 април до 10 юни включително. Забрана за улов на есетровите риби за срок от 40 дни през периода от 25 април до 3 юни включително. Забрана за улов на карагьоз (дунавска скумрия) за срок от 40 дни през периода от 25 април до 3 юни включително Забранява се улова на калкан във водите на Черно море за срок от 47 дни през периода от 25 април до 10 юни 2005 г. включително Забранява се улова на попчета във водите на Черно море за срок от 29 дни през периода от 25 април до 23 май 2005 г. включително Разрешава се любителския риболов през периода на забраната в следните водоеми: Област Благоевград - баластриерите /язовир Бистрака/, гр. Благоевград - яз. Валтата, с. Самоилово, общ. Петрич - яз. Сини скали, с. Гайтаниново, общ. Хаджидимово Област Бургас - баластриерен водоем"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар