Абе я кажете нещо до Пловдив което става за риба,около 50-60 км.,нз точно ...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------До Пловдив има много язовири и реки.Кажи каква риба,предпочиташ да ловиш.
Ми няма толкова голямо значение ... не съвсем дребни де Аз лично за релакса,не за нещо друго.
Абе я кажете нещо до Пловдив което става за риба,около 50-60 км.,нз точно ...
Батак ?
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Тая година и аз още не съм открил сезона(единствено по липса на време ).Мани,мани,тотално съм се обезрибил.Но като гледам,че сме бая секта,напълно подкрепям една риболовна Фиат-среща,а защо не и едно състезание по каръщина .
Очаквах включване от твоя страна, само се чудех какво се бавиш... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Риболовна среща ще има, то се вижда... бая ентусиасти се събрахме... и Емо требва да дойде да ни засрами... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
На линия съм за такова нещо винаги,ама като гледам-Kimi води с едни гърди,а Tyson-леле,леле,завист(благородна,де ).А и другите колеги добре са се представили.Миналата година и аз бях по Родопите,а най-красивия излет бе до пещерата Ухловица и риболова по Горна Арда-от Смилян нагоре.Великолепна пещера и прекрасна природа!По реката-дребна мряна и две маломерни пъстърви-всички обратно да викат бабите си .
Аз още се чудя дали да се метна на Слаковци утре или да подгоня балканката по Софииско. Три излета тая година две пастърви ~30cm x 300g. Mисля да си купувам пушка рибата по нaшите земи изчезва
Коментар