Днес след работа за два часа наскубах над 50 кефлета на едно от разрешените перета край Пазарджик... Предимно на микроклатуни - голям кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Мише ,да не направи Японското знаме от кеф
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Браво Ники !Аз днес ходих на яз.Искър,Но пълно капо.От петък го изпускат много интензивно и само някакви епизодични бройки.От около 70 пръчки дали имаше извадено 20-ина риби.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Браво Ники !Аз днес ходих на яз.Искър,Но пълно капо.От петък го изпускат много интензивно и само някакви епизодични бройки.От около 70 пръчки дали имаше извадено 20-ина риби.
Играеш си с огъня.Не забравяй,че в момента има забрана за риболов.Глобите варират до 1500лв.
Играеш си с огъня.Не забравяй,че в момента има забрана за риболов.Глобите варират до 1500лв.
По-точно ловене през забранения сезон започват глобите от 1500 нагоре, колегата е ловил редовно, защото забраните за водоеми над 500м. е от 01.05 до 15.06.Яз. Искър е от "високите". :DОт Рила слиза ледена вода, а и заради изпускането рибата е доста навътре.На Рила има сняг 2-2.5 метра сега и ги е страх, при интензивно топене да не стане МЯУ.
Колеги,понеже съм начинаещ, да попитам---->на яз. Огняново (софийска област) разрешено ли е за риболов ? (става въпрос за утре на празника)и ходил ли е някой скоро там.
Малко красоти от вчера по реката:Имах само една рибка, но разходката беше страхотна... песните на птичките, шумът на реката, мечите стъпки, девствената природа... Просто душевна
Прикачени файлове
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар