Добре де къде беше, аз към 12 13ч бях там даже видях бравото на дъщеря ти, разходих се в средата на платено-то ама не те видях. П.п Не съм ловил просто се разходих с едни приятели и любимата
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Оня де, впетък, много духаше..Окъпахме плувките, добре че беше синковеца да ме отсрами, при мене нямаше и баффф даже...За сметка на това пекнахме разни неща и децата се кефиха. Най якото бешена един от приятелите ми возилото, с което ходихме - дърто,но страшно поддържано Митсубиши СпейСтар 4х4 със специални гуми, ловно-рибарска кола. Е, от къде минахме, честно, акъла ми излезе поне три пъти... Голям кеф!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Добре де къде беше, аз към 12 13ч бях там даже видях бравото на дъщеря ти, разходих се в средата на платено-то ама не те видях. П.п Не съм ловил просто се разходих с едни приятели и любимата
а мойто браво видя ли го?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Най якото бешена един от приятелите ми возилото, с което ходихме - дърто,но страшно поддържано Митсубиши СпейСтар 4х4 със специални гуми, ловно-рибарска кола. Е, от къде минахме, честно, акъла ми излезе поне три пъти... Голям кеф!
... требе да те повозя с Нивата... Вчера щеше да е подходящо - горските пътища след зимата са уникални...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Търся Пловдивчанин, да ме открехне откъм местата за риболов в околността. Не съм професионалист, обичам просто да прекарвам време навън и риболова ми действа добре, но понеже не знам къде да ходя си търся риболовна компания. Ако има някой навит, да свирка! :P
Днес след работа за два часа наскубах над 50 кефлета на едно от разрешените перета край Пазарджик... Предимно на микроклатуни - голям кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар