Разклона за Негован
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Около 3-4 кг. излезе вчерашната доза, има още няколко добавки който не съм ги сложил, но те няма да са повече от 600грама. Това е без овлажняването, което задължително се прави от предната вечер. Този път я направих с аромат на риба и ягоди да видим как ще реагират рибоците.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Днеска ГОЛЯМО капо на Орландо... Ама и аз не отидох с голяма кошница. Чаках да стане 9.00 часа, че да си взема разширителното казанче от Еконт, пратено от Литрон. И лека-полека към 10.00 си завлякак Д-то на гьола. Викам си петък, ще е спокойно... Вярно имаше 10-15 човека, ама всичките наблъскани на арните места. Е, застанах като наказан открая. И резултатът беше предвидим - нищо. Т.е. две скъсани плувки в шавара... Каръщина... Ама вече съм се надъхал за следващия път.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Днеска ГОЛЯМО капо на Орландо... Ама и аз не отидох с голяма кошница. Чаках да стане 9.00 часа, че да си взема разширителното казанче от Еконт, пратено от Литрон. И лека-полека към 10.00 си завлякак Д-то на гьола. Викам си петък, ще е спокойно... Вярно имаше 10-15 човека, ама всичките наблъскани на арните места. Е, застанах като наказан открая. И резултатът беше предвидим - нищо. Т.е. две скъсани плувки в шавара... Каръщина... Ама вече съм се надъхал за следващия път.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Тези сомчета, също като европейския сом ли нямат кости или? От чисто любопитство питам.Вероятно амур ти е похитил пръчката, за да ти я пръсне така. Много рязък и тежък първи удар правят, мама им товарни влакове"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Тези сомчета, също като европейския сом ли нямат кости или? От чисто любопитство питам.Вероятно амур ти е похитил пръчката, за да ти я пръсне така. Много рязък и тежък първи удар правят, мама им товарни влаковеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
sota написа:Някой не е ли ходил скоро на Орландо за риба да каже има ли или няма .Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:sota написа:Някой не е ли ходил скоро на Орландо за риба да каже има ли или няма .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар