Слави обади се задължително, ще направим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Цар Калоян. Близко ми е до Русе и от миналата година ми е една от удобните дестинации за през забраната.Реших да го тествам как е тая година. Не ме разочарова. Ай идвай да ходим някъде заедно. Ти ще ме водиш. Моя ред е като падне забраната."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Браво Ники ! Аз закрих на Ивайловград 6 дни,но освен да се оплача от скапаното време, няма нищо интересно.Резултата е няколко мерни и няколко по-малки сулки на тролинг. От брега 10 пръчки на каквото се сетите и нито един удар.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Браво Ники ! Аз закрих на Ивайловград 6 дни,но освен да се оплача от скапаното време, няма нищо интересно.Резултата е няколко мерни и няколко по-малки сулки на тролинг. От брега 10 пръчки на каквото се сетите и нито един удар.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
tyson написа:Цар Калоян. Близко ми е до Русе и от миналата година ми е една от удобните дестинации за през забраната.Реших да го тествам как е тая година. Не ме разочарова. Ай идвай да ходим някъде заедно. Ти ще ме водиш. Моя ред е като падне забраната.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tyson написа:Там на Звънарци, какво ще ловим. Дребни таранки ли?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Кошничка за фидер риболов. Проблема е че не мога да се справя с 120грамовите кошнички. Явно ще трябва по твърда мрежа за тях, че тая от филтрите не става и се гъне.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Баси, дай някакви снимки от мейкинга. Инструменти, пособия...Много заводски изглеждат, бравос!Обичам дънния риболов, ама не ме блазни да давам по 2 лева за тоя боклук и на излет да късам по 2-3, пък моите дето ги правих много нескопосни станаха :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ще направя снимки при следващите, чудя се тези да ги пръскам или да ги оставя така. пп Много режат.Иначе ти трябват клещи, бензинов поялник, тел, пила, олово, и термошлаух.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
tyson написа:Цар Калоян. Близко ми е до Русе и от миналата година ми е една от удобните дестинации за през забраната.Реших да го тествам как е тая година. Не ме разочарова. Ай идвай да ходим някъде заедно. Ти ще ме водиш. Моя ред е като падне забраната.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар