Ако имаш път насам се обади, мога да те зарина с филтри...
На 6-ти, към обяд някъде живот и здраве ще мина през Русе. Ама ще съм с целия катун и не знам дали ще спирам изобщо, евентуално ще зареждам някъде но Дали ще на Лукойл на Метро или на ОМВ на до кауфланд не знам. Ще видя за още мрежа и олово в автоморгата в Кубрат, бе те да станат ще има и за мен и за теб.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
С мултипликатор, никога не съм работил, не мога да изкажа мнение. Предполагам, че си има своите предимства.Сопите са един път, само дето ако ще ловиш от брега ще ти е по-добре с по-дългата версия, а за от лодката най-късата.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Ники, то с тия сопи, ще мине някоя баржа да се закачи ще трябва да изтеглям на брега Гледам че Дунава качва доста, дано да дойде вода че с тая суша и без сняг работата отива на зле. Аре отивам да си взема сопите
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Банков, не се занимавай с тези гьостерици... Ще ловиш 2-3 пъти с тия Филстари и после пак ще търсиш фидер, по - добре още сега се бръкни малко по - дълбоко в джоба и вземи нещо качествено... Аз нямам много пръчки и макари, купувам рядко, но гледам да е нещо що-годе засвета. Препоръчвам ти Daiwa Procaster Feeder 4,20m... уникална пръчка, аз го купувах за 180, гледам, че сега са в промоция за 156лв. Ще си купя още един или два такива, но когато имам финансовата възможност, до тогава не бих взел друго.П.П.: Снимки много рядко правя, телефона ми е от 30лв - с 2 сим карти и фенерче Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 /който е на безшумен режим през целия излет/, гледам нищо да не ме разсейва от удоволствието
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар