Аз ходя на р.Дунав и блатата около селото ми ( Нова Черна,близо до Русе ) Но от както го направиха влажна зона рибата избяга нещо,пък и ся с тея нови забрани Даже вече имало точно определени места за робилов.Абе пак се ядва Таранка,сом,щука,шаран... и др...абе има какво да се хване дори и в най-лошия случай се прибирам с кило попчета Ако има мераклии от моя раион може да се разтикаме след забранат :D Забравих да кажа.Браво за темата А на лов кой ходи и каде? Това пак е към хобитата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
popara801 написа:Колеги,много съм запален покрай риболова.Дали не можем да си спретнем риболовен излет с преспиване някъде около Жребчево?Очаквам хората с лодки да пишат.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
popara801 написа:Колеги,много съм запален покрай риболова.Дали не можем да си спретнем риболовен излет с преспиване някъде около Жребчево?Очаквам хората с лодки да пишат.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Аз ходих тук на един водоем на 60км от Русе в неделя. Много слабо само 13 бр. таранки 1 шаранче и още едно по-малко пуснато да расте.Посещавах го 3 седмици подред. Поне се налових на таранки )) Така ще бъде докато падне забраната...тук кантара показа 12кг. [/img]"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Не само покажи, ами разкажи. Къде е водоема, условия, стръв, тактика.И използвай вече съществуващата тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=255Аз скоро не съм ходил, затова не пиша.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ! :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз смятам да възобновя страста си към риболова :D Досега не съм ловил сериозно - на село кефалчета, скубарчета и тн.Довечера като се прибера ще се заема да изчета темата и ще си задам въпросите(ако не намеря отговори )ЕДИТКолеги Билет трябва ли ми? И някой знае ли на Панчарево плаща ли се допълнително? Също така билета за колко въдици е? Преди мисля че беше до 2?Ако може и някакви съвети за стръв корда и тн за Панчарево или някаде около София Досега само на реката на село съм ловил и чесно казано идея си нямам как се лови по язовирите....Аз си мисля да взема 1 кофа бели червей, воблер, корда 0.20, 1 макара една бира и една сгодна женица(с лепенка на устата) А на дънна как се лови? Навремето съм гледал как става, но не си спомням точно технологиятаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ами в стз билета за 6 месеца е 15 лв като ти трябва една снимка (после ти я връщат) имаш право на 2 беоя въдици (пръчки) с по 2 куки беше май .....за черноморието и една за другите водоеми ами мисля че не е проблем и на другите водоеми с 3 видички това е което знам Наслука и снимков матерял ще чакамеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Мисля, че вече може да се издава билет и за 1 ден, 1месец, 6 месеца и година, но не съм съвсем сигурен. Със сигурност зная, че билет за 6 месеца струва 15лв., а за година 25лв. Това са цени, без евентуални суми за преводи по банков път, които варират от 3 до... много лева. А снимка не ти трябва - сканират ти тази от личната карта - пона така беше преди 4-5 месеца като си вадих моя /и ако имат скенер естествено/. А на билета има извадки от Закона за рибарството и аквакултурите и там пише къде, кога, с какво, колко и пр.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар