Колегата Банков цял ден къса капинаците и сливаците на Подгорие. На му сега вила.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
tyson написа: Преглед на мнениетоТам какво се лови?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tyson написа: Преглед на мнениетоТам какво се лови?
За къпините сигурно бере за сладко, ама това за сливаците е малко двузначноFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоНе не ги бера, чистя двора. Тая седмица към 4 кубика съм опраскал. И все едно съм се бил със стадо котки.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
При предпоследния риболов явно съм си забравил куфарчето със всички шаранджийски такъми на язовира, защото обърнах апартамента и го няма ;(
Куки, влакна, лийдкор, игли, халкички, вирбели и всякакви други дребни работи.
За капак бях оставил майката на сигнализаторите, както и обтегачите вътре, че да не ги счупя...
Тая загуба направо ме върна в първи клас и съм пред дилема дали да не разкарам всичко, да си оставя един фидер и един мач и да не се занимавам с глупости..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоНякой знае ли язовир Извор Перник
дали е частен.
По въпроса за фидера- ами той ме спаси на опоскан язовир в неделята- 5 яки таранки:
Бях отишъл да се надишам на чист въздух и да избягам от жената, оказа се нещо уникално за 3-4 часа.Последна редакция от КИМИ; 20.08.2018, 21:53.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Да Коце частен и има достатъчно табели на който пише спортен риболов. Демек хващаш снимаш и пускаш.
Кими я кажи къв е тоя фидер и кна е тя стойка че ми стана интересноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнението
Кими я кажи къв е тоя фидер и кна е тя стойка че ми стана интересноBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар