Моята ако ме види да бъркам такива "манджи" ще стане скандал :DВ кухнята влизам само ако има нещо за печене на скарата :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
tyson написа:Аз мисля да пека коноп и да го меля после. Ще споделя резултата. Чак толкова с този глицерин не ми се заиграва, а и жена ми ще смърди за тенджерите предполагам после...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:tyson написа:Аз мисля да пека коноп и да го меля после. Ще споделя резултата. Чак толкова с този глицерин не ми се заиграва, а и жена ми ще смърди за тенджерите предполагам после...1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
pavyan написа:S_BANKOV написа:tyson написа:Аз мисля да пека коноп и да го меля после. Ще споделя резултата. Чак толкова с този глицерин не ми се заиграва, а и жена ми ще смърди за тенджерите предполагам после...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Дунавът не става за риболов. Голям, мътен, че и ще качва до края на седмицата. Нивото ще стане около 6м при Русе. Всичко от брега е залято почти.Шибана работа...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
С тези води не знам какъв риболов ще има тази година. Тя и рибата се побърка тоталноMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
tyson написа:Как ми се иска да се разходя ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Където ти кажеш само да не е на Звънарци. Леко се разочаровах от там (без бутване).Ще чакам call."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Идеята е да се разберем и да си рравим кефа. На негован е тръгнал шарана и червеноперката излиза костур и уклей почват да пускат на големия, ако имате други идеи казвайте да знам какво да бъркам и пазарувамКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар