tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Слави тебе кога ще те видим с такъв трофей.Само да не мяташ на портмоне на пътеките,че не се зачита :DEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
tyson написа:Утре ако не ми мине котка път пак. За 2 часа толкова.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
4 почивни дни = 4 дни за риба... Жената ме мрази...3 дни по пъстървови реки на спининг = една балканка около 35 санти.1 ден(днес) на една стара баластриера на мач = 13 каракуди с общо тегло 4,5 кг.Уикенда пак Yellow_Flash_Colorz_PDT_06M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Днес реших да сефтосам сезона ! Идеята беше да ловим едър уклей на Щъркела- да ама не . Искъра нямам спомен да съм го виждал толкова пълен. Следи от рибари нямаше въобще,явно заради снега и липсата на места . Оттам се понесохме към Арката под Радомир. Реката имаше доста вода, силно течение и много боклуци които влачеше. След около час и нещо опити - никакво кълване. Оттам се понесохме към яз. Лобош на кея с лодките заварихме само един рибар,който беше хванал един уклей. Настанихме се и се започна проба след проба - накрая открих сезона. Времето беше много добро,от време на време подухваше лек ветрец,който спираше кълването. Уклея беше студен ,все едно го вадех от камерата . Така до към 15 часа и събрахме защото започна да духа постоянно без изгледи да спира . Резултата беше около кило . Не знам с тези води какъв ще е сезона тази годинаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
На мен пък вчера ми пристигнаха връхчетата, вече имам пълен комплект от 0,5 до 3,5 оз стъкло и карбон. Забърках и няколко сиропчета, не мога да ви опиша физиономиятана аптекарката долу като като и заявих че искам 2 литра глицерин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
tyson написа:Я ни светни за глицерина, че нещо ми се мъти за събота...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Аз мисля да пека коноп и да го меля после. Ще споделя резултата. Чак толкова с този глицерин не ми се заиграва, а и жена ми ще смърди за тенджерите предполагам после..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар