Около 8;00--8:30 ще се опитам да пристигна.......Сиво Браво или сива Астра, зависи в коя кола е останало гориво....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Май не дойде или съм те пропуснал? аз се разписах с 4 пъстърви малко под кило всяка на фидера. Пробвах нови пелети и направо я разбих, до мен имаше две момечета и те хванаха доста, дадох им от моите пелети и изкуствен бял червей.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Бях там, на тръгване те изпуснах, запали фаровете, обърна и се изнесе бързо. Бях в далечният край откъм пътя с ярко жълтото яке..........другият път ще се запознаем.Бях със сива астра. Не можах да се разпиша.........В неделя ходих до Безден , там са приключили. Оставиха ме да се забавлявам, та там се разписах с 2 пъстървички...........
Коментар
-
gts.best написа:Бях там, на тръгване те изпуснах, запали фаровете, обърна и се изнесе бързо. Бях в далечният край откъм пътя с ярко жълтото яке..........другият път ще се запознаем.Бях със сива астра. Не можах да се разпиша.........В неделя ходих до Безден , там са приключили. Оставиха ме да се забавлявам, та там се разписах с 2 пъстървички...........Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Браво СОК1 . Като я гледам към 1,5-2 кила ми се гледа :PMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Малко под 2 кг. Отдавна ми се искаше да хвана "сьомгова" пъстърва. По принцип не ходя на този гьол през уикенда, че навалицата е неописуема - стол до стол, плувка до плувка, майноле! Но тази събота реших да рискувам. Намерих си 1 квадрат място, разположих се, заметнах на щипок и се обърнах да си донаместя стола. Обръщам се - плувката я няма. Засичам, 5 минути без дъх и молби към Дядо Коледа (с 0,12 повод бях), кепвам и целия гьол - УАААУУ. Няма такъв кеф да пребориш голяма пъстърва! Пожелавам го на всички!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Миналата седмица на Суходол единият от рибарската ни агитка извади 3,150 кг. такава на камола. Беше направил японското знаме от кеф. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
sok1, явно е добре да вханеш нещо такова, щом другите рибари те поздравяват. Аз не съм рибар и за това не знам. Знам само, че в магазина има риба.Но на мен ми станаха интересни снимките, които си дал на мястото. Като на "Хорейшо" са. Още една или две да беше дал поне, за да се видят снимки и на рибата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар