S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
pavyan написа:S_BANKOV написа:Някой с мераци за риболов в събота/неделя? За пъстърва или шаран на Орландо или Пожарево, по скоро на Пожарево ми се ходи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:pavyan написа:S_BANKOV написа:Някой с мераци за риболов в събота/неделя? За пъстърва или шаран на Орландо или Пожарево, по скоро на Пожарево ми се ходи.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Не разбирам от риба, даже изобщо, ама сега ми пратиха да видя една снимка в един много жълт сайт, на който според мен не може много да се вярва http://goo.gl/YE7Ovc, но това нещо яде ли се, предполагам че е на десетки години?И как се вади с една въдица подобно животно?
Коментар
-
todorakiggg написа:Не разбирам от риба, даже изобщо, ама сега ми пратиха да видя една снимка в един много жълт сайт, на който според мен не може много да се вярва http://goo.gl/YE7Ovc, но това нещо яде ли се, предполагам че е на десетки години?И как се вади с една въдица подобно животно?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
имам прясно инфо от Негованския /Орландо/, водата е бистра, риболов има, кълве на рибка и камола, информацията е от колега от форума В събота или неделя съм там, ще се лови на плувка и мисля да пробвам на фидер че ми се върти една простотия в главатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
gts.best написа:Понеже съм "аджамия рибар’’, къде се намира този водоем.....нещо кординати или снимка от гоогле...Какво е камола........стръв някаква.....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
M5kov написа:Само за информация - започва да се съмва в 6:50 - 7:00.Ти какво ще правиш в 4:00 - нямам представа :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Слави, в 4.00 часа може и да си закъснял. Миналата сесмица е имало коли пред портала в 21.00 в петък. И аз съм малко луд, но чак ненормален не съм. Та така. Вече ще ходя към 8.00.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар