Да не си сбъркал стръвта или захранката?Аз взех от петък до неделя точно 4 риби и 4 бебе шаранета пуснах.Една шибана мряна около 3кг, която закачи в шкарпа и тъкмо запалих мотора да я дърпам към фарватера се уплаши и излезе сама, едно шаранче към 2кг+, едно амурче около 4кг. и още едно шаранче.Нищо трофейно засега. 50кг царца хвърлихме и направихме БИВАКААААААААААААА!!!IT HAS BEEN STARTED!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
tyson написа:Да не си сбъркал стръвта или захранката?Аз взех от петък до неделя точно 4 риби и 4 бебе шаранета пуснах.Една шибана мряна около 3кг, която закачи в шкарпа и тъкмо запалих мотора да я дърпам към фарватера се уплаши и излезе сама, едно шаранче към 2кг+, едно амурче около 4кг. и още едно шаранче.Нищо трофейно засега. 50кг царца хвърлихме и направихме БИВАКААААААААААААА!!!IT HAS BEEN STARTED!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
tyson написа:Да не си сбъркал стръвта или захранката?Аз взех от петък до неделя точно 4 риби и 4 бебе шаранета пуснах.Една шибана мряна около 3кг, която закачи в шкарпа и тъкмо запалих мотора да я дърпам към фарватера се уплаши и излезе сама, едно шаранче към 2кг+, едно амурче около 4кг. и още едно шаранче.Нищо трофейно засега. 50кг царца хвърлихме и направихме БИВАКААААААААААААА!!!IT HAS BEEN STARTED!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Вчера на Орландо както колегата за цял ден само един ш........ан слънчак.От десет човека на гьола ловяха само на едно място точно под далекопровода на плувка на царевица ,а всички останали бяхме зрители.Хванаха сигурно към 15 шарана и два амура.Не можахме да си обясним каква е работата ,но факт е че само те ловяха.На какво ли не пробвах и нищо даже пипане нямах аз и останалите . Да не им оказва някакво влияние далекопровода който минава отгоре .На право ми идваше да се хвърля в гьола по едно време . :D
Коментар
-
Вероятно там където минава далекопровода е по-дълбоко. Може да има канал. И там се събират мастийките"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар