sota написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
Bane
-
Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Абе, единия шаран да не е от някое военно подразделение, че има медальон с обозначенията си? :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
sok1 написа:Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ferryman написа:[Така по-добре ли е?S_BANKOV написа:а сом?Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Bane
sok1 написа:Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.
Коментар
-
Bane написа:sok1 написа:Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Събота и неделя ходих на палатка на Долни Дъбник.Къцахме от лодка и нещо се зарибих по тоя риболов Голям кеф да пускам плувката до крака си и да вадя платички от 5 метра дълбочина Имам една кофти китайска надуваема лодка вкъщи, ще й мисля някаква пейка от фибран и съм в играта :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар