Е те там дето СОК1 извади амурите, ходих за риба. Е хванах някой друг шаран и един сом, на фидера. Тествах нова макара и влакно и една нова рецепта за захранка. Само аз хващах риби и познайте колко силно виках за кепа Ставам все по добър с фидера, дори неприлично добър. Разбрах и тайната му а именно захранката. И ставам все по добър в приготвянето и. Ако някой иска да тества да каже да му приготвя малко за проба.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Е те там дето СОК1 извади амурите, ходих за риба. Е хванах някой друг шаран и един сом, на фидера. Тествах нова макара и влакно и една нова рецепта за захранка. Само аз хващах риби и познайте колко силно виках за кепа Ставам все по добър с фидера, дори неприлично добър. Разбрах и тайната му а именно захранката. И ставам все по добър в приготвянето и. Ако някой иска да тества да каже да му приготвя малко за проба.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е те там дето СОК1 извади амурите, ходих за риба. Е хванах някой друг шаран и един сом, на фидера. Тествах нова макара и влакно и една нова рецепта за захранка. Само аз хващах риби и познайте колко силно виках за кепа Ставам все по добър с фидера, дори неприлично добър. Разбрах и тайната му а именно захранката. И ставам все по добър в приготвянето и. Ако някой иска да тества да каже да му приготвя малко за проба.Fat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
Ами да ти кажа на седмиците не ме кефи, този водоем е по приятен, а собствениците са едни и същи, за това гледам да ходя на него. И пътя е доста по добър, на седмиците изощо няма да успея да вляза. Иначе с удоволствие.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ами да ти кажа на седмиците не ме кефи, този водоем е по приятен, а собствениците са едни и същи, за това гледам да ходя на него. И пътя е доста по добър, на седмиците изощо няма да успея да вляза. Иначе с удоволствие.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
sok1 написа:S_BANKOV написа:... Е хванах някой друг шаран и един сом, ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:sok1 написа:S_BANKOV написа:... Е хванах някой друг шаран и един сом, ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
S_BANKOV написа:Помисли си, снощи забърках една доза захранка готова за действие и нещо ме блазни да изкарам и тая събота до водата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Около 3-4 кг. излезе вчерашната доза, има още няколко добавки който не съм ги сложил, но те няма да са повече от 600грама. Това е без овлажняването, което задължително се прави от предната вечер. Този път я направих с аромат на риба и ягоди да видим как ще реагират рибоците.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Около 3-4 кг. излезе вчерашната доза, има още няколко добавки който не съм ги сложил, но те няма да са повече от 600грама. Това е без овлажняването, което задължително се прави от предната вечер. Този път я направих с аромат на риба и ягоди да видим как ще реагират рибоците."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар