S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
S_BANKOV написа:Къде беше застанал?sota написа:Какви са условията на водоема .Рибата плаща ли се ?Защото четох много лоши отзиви по рибарските форуми за там.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
tyson написа:Едно гранично рибе... 58 см, 2.2 кг (изчистен). Съжалявам, но на малкия му се ядеше рибена супа.Заключения - Дунава е още мътен, освен сомче друго не бутва. Опитах на фидер за разна и на малай с царевица, но без побутване дори!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
tyson написа:Едно гранично рибе... 58 см, 2.2 кг (изчистен). Съжалявам, но на малкия му се ядеше рибена супа.Заключения - Дунава е още мътен, освен сомче друго не бутва. Опитах на фидер за разна и на малай с царевица, но без побутване дори!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tyson написа:Да. 19-20.07 очаквам истинското откриване.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Да използвам темата и да поискам съвет Смятам да пробвам малко риболов през отпуската си в Гърция ( Ситония ), някой има ли опит с риболова там, може ли да ми даде съвет и препоръки?Веднъж съм ловил в Гърция, но за половин час висене на вълнолома хванах само един кефал и доста тен...И друго - някой ловил ли е с бомбарда? Това е един от начините, които мисля да пробвам и всяка информация ще е добре дошла.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Да използвам темата и да поискам съвет Смятам да пробвам малко риболов през отпуската си в Гърция ( Ситония ), някой има ли опит с риболова там, може ли да ми даде съвет и препоръки?Веднъж съм ловил в Гърция, но за половин час висене на вълнолома хванах само един кефал и доста тен...И друго - някой ловил ли е с бомбарда? Това е един от начините, които мисля да пробвам и всяка информация ще е добре дошла.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Lane Staley написа:Да използвам темата и да поискам съвет Смятам да пробвам малко риболов през отпуската си в Гърция ( Ситония ), някой има ли опит с риболова там, може ли да ми даде съвет и препоръки?Веднъж съм ловил в Гърция, но за половин час висене на вълнолома хванах само един кефал и доста тен...И друго - някой ловил ли е с бомбарда? Това е един от начините, които мисля да пробвам и всяка информация ще е добре дошла.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Във фишинг манията има обширна тема за риболова в Гърция. Общо взето следвай съветите на цербера, херо и още един пич (не му помня ника).Чуват петела. Аз лично с нищо не мога да ти бъда полезен, за съжаление."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар