Важна е тавата, не стената. Утре отивам на Орландо. Ще пробвам на пуканки (карамел, ягода и натюр), ч. дроб, червеи (всякакви) и царевица. Ще си нося и бириШка...
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Важна е тавата, не стената. Утре отивам на Орландо. Ще пробвам на пуканки (карамел, ягода и натюр), ч. дроб, червеи (всякакви) и царевица. Ще си нося и бириШка...
Това с дроба и карантиите можеш да го пробваш на Казичане. Там на кука 2 или 3 и парче дроб се хвана уклей . Няма такъв гьол.Наслука
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Някой ходил ли е в Гърция на риболов на Струма преди да се влее в морето до Анфиполи-или по нагоре https://www.google.bg/maps/@40.974868,23.522973,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s42827809!2e1!3e10?hl=bg
Днес голям кутсуз Цял ден на Искъру на Шипоченския залив, 15 пръчки на дъно и само една платика около 25-30 см. Имах чувството ,че съм хвърлил в легена в банята
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Аз от 20-ти до днес бях в отпуска... Почти всеки ден бях по реките около Пазарджик - Марица, Тополница, Луда яна, Ели дере... Общо взето риболов с повече от 25-30 рибета нямам... Предимно мряна и среден кефал. За пореден път се убеждавам, че мряната вари я, печи я - си иска мъмърец... Не, че не взема на ручейник и разните му червеи, но от мъмъреца полудява... Говоря за маришка-черна мряна, да не се включат сега дунавските рибари, дето ловят бели мрени на пита кашкавал Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Бяла мряна ДУНАВСКА 4,5кг се лови успешно на ПОПОВО ПРАСЕ.Също така взема и на 2-3 царевици.Не, че не съм пробвал на кашкавал - но без успех. Вече не издържам броя минутите, до пускането на кораба....
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Ето го резултата от неделния ми излет на Искъра до Пелово (Плевенско)>Най-много се очудих, че нямаше комари Няма и 10-тина да са ме захапали, обаче като ходих към Гиген направо щяха да ме отнесат
Прикачени файлове
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
За всеки обръч по рибе!! браво евала колега много ми се иска и на мен да отида на този водоем , но трябва да си пускам отпуска за да може да е през седмицата ,че събота и неделя съм чувал ,че бил фрашкан.........
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Много добре sok1, много добре Банков, гледаш ли ко праят хората, докато с тебе си драпаме макарите :D
Аз хората много добре ги знам какво правят, и като отида с тях за риба и не знам що ама не хващат, Иво от неудобство не си признава че аз съм каръка Моя следващ риболов ще е след 18-ти юли, тая седмица имам пак работа, другата обучение и след това вече ще се ходи.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар