Най-добрият риболово досега, браво sok!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
На този Орландо ходих на 2 или 3 май . От 46 човека преброени лично от мен ,за 6 часа висене се извадиха общо 5 риби. За пореден път се заричам да не ходя на платен гьол. Иво явно е уцелил момента . На тези гьолове винаги е кълвала вчера и ще кълве утре.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
maikule написа:Да се похваля и аз тогава. Малко кеф по гергьовските празници.kik73bg написа:На този Орландо ходих на 2 или 3 май . От 46 човека преброени лично от мен ,за 6 часа висене се извадиха общо 5 риби. За пореден път се заричам да не ходя на платен гьол. Иво явно е уцелил момента . На тези гьолове винаги е кълвала вчера и ще кълве утре.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Едно питане към рибарите, че аз се водя уж рибовъд, предпочитам да ги отглеждам /не наще речни видове/: след като ходите всяка седмица за риба и мъкнете с килограми риба, поне това което виждам от снимките имам чувството, че цяла седмица менюто ви е само и основно риба, с една дума - ядете ли я тая всичката хваната риба или раздавате и на комшиите ?punto HGT
Коментар
-
didich написа:Едно питане към рибарите, че аз се водя уж рибовъд, предпочитам да ги отглеждам /не наще речни видове/: след като ходите всяка седмица за риба и мъкнете с килограми риба, поне това което виждам от снимките имам чувството, че цяла седмица менюто ви е само и основно риба, с една дума - ядете ли я тая всичката хваната риба или раздавате и на комшиите ?
Коментар
-
didich написа:Едно питане към рибарите, че аз се водя уж рибовъд, предпочитам да ги отглеждам /не наще речни видове/: след като ходите всяка седмица за риба и мъкнете с килограми риба, поне това което виждам от снимките имам чувството, че цяла седмица менюто ви е само и основно риба, с една дума - ядете ли я тая всичката хваната риба или раздавате и на комшиите ?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Как да няма, нека темата е по-цветна.Пускайте снимки, докато чакаме нивото на РЕКАТА да се нормализира"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Понеже днеска пристигнаха, исках да се похваля.Реших да е в тази тема, защото е по хобито ни Новите попълнения за сезон 2014MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Ibiza написа:Днеска на Безден пълно капо на 3 вида топчета , царевици и т.н. аромати , захранки неще и тва е преброих сигурно 20 човека за 4 часа едно шаранче беше извадено около 1кг хвана някакъв колега..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар