Кое и е важното на тая тема само не мога да разбера ама карай :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Yavor написа:...ми се изчиства главата от простоии...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
lu40 написа:Тая година и аз още не съм открил сезона(единствено по липса на време ).Мани,мани,тотално съм се обезрибил.Но като гледам,че сме бая секта,напълно подкрепям една риболовна Фиат-среща,а защо не и едно състезание по каръщина .M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Хайде и аз да се включа с неделния излет. Сутринта звъни телефона, събуждам се, включвам телевизора и започвам да гледам Формулата. Изпих си кафето, бях доволен от крайния резултат и се чувствах някъкси много гот. Рехих да си пробвам и късмета. Малко след това нарамих блеснарката и кутиите със примамки и марш към Дунава. Заварих ето това:Става въпрос за хижа Приста.Пълно мъртвило. Започнах да маам и буам в продължение на няколко часа, като обходих половинта бряг. Резултата беше един клон кък кило и канче. Е, поне чух аванса да просвири. Използвани примамки: първоначално започнах с няколко кастмастера, след това обърнах на воблери-около 20 бр. всякъкви, вкл. и попери. След като ми писнаха сложих 5-6 въртящи блесни. Упоритостта ми продължи с десетина клатушки различен грамаж, форма и големина. Накрая взе да ми писва и реших да пробвам малко туистери, силиконови рибки. Изпуших една цигара и се предадох.Напрявих още две-три снимки и обратно в каручката и в къщи на масата да си удавя мъката с една rinkers: Ето това е всичко за сега. Поредното КАПО за тази година.Темата е "6".
Коментар
-
Абе я кажете нещо до Пловдив което става за риба,около 50-60 км.,нз точно ...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------До Пловдив има много язовири и реки.Кажи каква риба,предпочиташ да ловиш.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар