Утре след дежурството отивам да пробвам новата пръчка: Cormoran RED MASTER TROUT & PERCHСамо да не валят камъни...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
msotiroff написа:Вчера се върнах от Топлото на ТЕЦ Марица-2... Положението същото като преди две седмици - каракуди, платики и американски сомчета до припадък... Никаква по - сериозна риба, освен едно малко амурче около кило и половина. Мисля другия уикенд да почивам... освен ако Калин не даде стабилна интифа за Струма Yellow_Flash_Colorz_PDT_06MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
sok1 написа:Утре след дежурството отивам да пробвам новата пръчка: Cormoran RED MASTER TROUT & PERCHСамо да не валят камъни...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ibiza написа:Колеги кажете едно интересно местенце за риболов около София може и платено да е ще ми се рибка да има стабилно и да се нахващаме :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ibiza написа:Колеги кажете едно интересно местенце за риболов около София може и платено да е ще ми се рибка да има стабилно и да се нахващаме :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
При следващото ми идване към София ще сложа фидерите и мисли на кой гьол ще ме водиш Банков"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Чувал съм, че на Богоров има трофейни риби и доволно си дава, ако си подготвен... Каква е таксата и цената на улова не знам, но Тайсъне, не очаквай кефа да е същия като с "диваците", дето ги ловиш по ДунаваM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Чета темите за Богров в карпския форум Е,ясно ми е за кефа, но какво да се прави с тази забрана..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
sok1 написа:И на "седмиците" ли? :D Вчера бях на "Орландо" (на разклона за Негован, 10 лв сопата и каквото си хванеш без пари) и се прибрах само с две шаранчета с общо тегло 2,160 кг.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
tyson написа:Чета темите за Богров в карпския форум Е,ясно ми е за кефа, но какво да се прави с тази забрана...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:...Що не се обади , да не си ми се разсърдил от последния път Ммм сега пак ми запали фитила, шаран на плувка в тръстикатаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар