M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
M5kov написа:Е как да давам сега пари за нов, като до март месец дали ще ида и 2 пъти за риба ;(Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
M5kov написа:Е как да давам сега пари за нов, като до март месец дали ще ида и 2 пъти за риба ;(S_BANKOV написа:Вчера служебния дядо коледа ми донесе комплект клатушки на pezon et michel.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
S_BANKOV написа:Вчера служебния дядо коледа ми донесе комплект клатушки на pezon et michel.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Най - сетне, вече цял месец бях само "турист" по реките на Южна България... Днес счупих каръка на Улу дере с 35 алая с общо тегло 17,5кг Масовите бяха по около 4-500гр като най - големия тукмак беше 800... Такъма: Tica Runner match 4,80m + Shimano Exage 3000 => основно влакно Tubertini Afondante 0,13 => Перата варираха от 0,75 до 1,25гр според променливия вятър => микровирбел => повод 0,10 на Preston и кука Owner Funa No10С ръка на сърцето мога да кажа: "Направих си кефа" Дългото чакане на студа си заслужаваше...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
msotiroff написа:Най - сетне, вече цял месец бях само "турист" по реките на Южна България... Днес счупих каръка на Улу дере с 35 алая с общо тегло 17,5кг Масовите бяха по около 4-500гр като най - големия тукмак беше 800... Такъма: Tica Runner match 4,80m + Shimano Exage 3000 => основно влакно Tubertini Afondante 0,13 => Перата варираха от 0,75 до 1,25гр според променливия вятър => микровирбел => повод 0,10 на Preston и кука Owner Funa No10С ръка на сърцето мога да кажа: "Направих си кефа" Дългото чакане на студа си заслужаваше...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Рибата не се влияеше от захранка, иначе имахме кус-кус и бял за стреляне. Местихме се, докато намерим пасажа. То пасаж ли беше, понякога плувката не можеше да се изправи... явно верижката от съчмите лягаше върху скобарите и не можеше да пропадне. Стъвта беше само и единствено /половин/торен червей без да виси повече от 2-3мм от куката, целия червей явно не можеше да налапа и само гелета тук-там с някоя люспа... Друга стръв не искаше да докосне, миналата година на тези места ловихме на бял с малко златно или червено порцеланово мънисто, като си искаше на 2-3 изтичания по една прашка бял, а тая година пипа само на торен...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
tyson написа:Браво Сотиров, начесал си яко!Бял или троха за стръв? И с какво храни?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
150gr. фидер. Мятам 120гр. кошници, но съм си рязал върха след като се счупи малко.Нямам ударен риболов на скоби тази година....за разлика от други.."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:150gr. фидер. Мятам 120гр. кошници, но съм си рязал върха след като се счупи малко.Нямам ударен риболов на скоби тази година....за разлика от други..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар