tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Реших да споделя най-добрия си излет за 2013 г. Протече в два дни. Отначало старта беше отчайващ...до 15ч. без кълване.След това в 16:30 ме посети Берта. Представям Ви я - 16,7 кг.Това беше първия ден.Втория се обади едно шаране 3,2 кг и една мренка."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Миналата седмица направих няколко добри риболова, първо на Божурово потроших рибата като целта беше рибета за стръв, по едно време се усетих че чак се ядосвам като хвана нещо по едро че не става за стръв. От три килограма дребосък си взех 30-тина рибета за стръв и останалите вече плуват в Заветското езеро, на другия ден разходка до Тутракан под болницата, там си оставих колата и походих малко/3км./ Риболова беше на щука на рибка - 14бр. мерни щуки и на фидер с царевица като излизаха таранки по 700-800гр. - 9бр. и 3 платики малки по 300гр. за цял ден е прекрасно пи това ниво на реката. от там на рибната борса в Тутракан да си купя две кила уклей и марш вкъщи. Улова плува в Заветксото езеро а уклея в бира.След земетресението рибата вече я нямаше никаква.Та така аз лових риба, а ИАРА него ден преизпълниха нормата за петилетката, за което получават адмирациите ми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Браво, Tyson. Признал съм те! Ти на това "мренка" ли викаш, ние тук на 30-35см мряна се радваме като дете на дъвка, а това, което си хванал е чудовищна бяла мряна...Тая година най - силния шарански риболов ми беше с 15-16 броя между 2 и 4кг за един ден(на мач ), но такива говеда по 16 кила никога не съм хващал, даже на Овчарица. За 2013 така и си останаха най - силни зимните излети за алай... Сега се моля темперетурите по - скоро да паднат под нулата и да ги зачесвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Дунавът си е Дунав. Винаги може да те изненада. Лошото е, че много намаля рибата като цяло напоследък. Иначе и аз ходя за "алай-ки" Дори обмислям да им направя една лежерна контрола от брега тази неделя, хем да се опитам да сефтосам новия си фидер А Берта ми е най-едрата риба тази година и личен рекорд за шаран. Наистина ми направи кефа"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg Уби рибата батка! Сотиров - не е марка на 3,60 акция 120гр макс. Спечелих го от една фейсбук игра, марка - HAKUYO, ако не греша.П.С. И не дремете, ами драскайте и тука."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:П.С. И не дремете, ами драскайте и тука.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
tyson написа:kik73bg Уби рибата батка! Сотиров - не е марка на 3,60 акция 120гр макс. Спечелих го от една фейсбук игра, марка - HAKUYO, ако не греша.П.С. И не дремете, ами драскайте и тука.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
msotiroff написа:tyson написа:П.С. И не дремете, ами драскайте и тука.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
kik73bg написа:Мишо ти направо в транс ще изпаднеш Къде мааш гащи за риба?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
Специален поздрав за Банков Днеска беше излета на годината. Толкова извадени и 4 изтървани. Всичко от 12:30 до 14:30. Пробвах нова схема за поставяне на стръвта, селектира само по-едрите явно :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар