Утре двойно Наслука!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Това беше последния излет за тази година - вече зазимяваме.Хладинка и мъгла ни съпровождаше по целия път. Въпреки рязкото качване все се надявах, че ще излезе нещо...Подранихме и стартирахме. Риболовът вървеше тегаво обаждаха се само платички,като това го отдавах на кофтия вятър ( а уж нямаше да има).Все пак се обадиха 5 шаранчета, 4 от които са пуснати обратно да качват килограми И нещо интересно, както си чаках изведнъж лявата ми пръчка чукна,чукна втори път и на третия път наведе и задържа.Засякох и си викам от кога те чакам....да ама не....на царевица излезе сомче... а си мислех, че вече спят. Един колега и той се похвали със сом 3кг. на таранка.И с долу-горе добър резултат приключихме и последния риболов за годината. Прибрахме инвентара и поехме обратно към вкъщи.Наслука на всички колеги! Ето и няколко снимки за цвят:"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ооо имали сме и тема, коята е мойта слабост точно и трагвам на риба ейсега кам овчарица, да помачим малко тези толостолопи. Ето и мойто скромно обурудване http://forum.nariba.com/viewtopic.ph...377507#p377507 , и освен това вече си имам лодка с мотор, нова стойка нова палатка, шатра....и т.н. Ако има колеги шаранджии да свиркат за някакав резултат. Айде трагвам към язовира.Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Явор Митев
Въпрос с повишена трудност...:С приятел отиваме за риба. Опънали сме по две въдици на разстояние един от друг около 10 метра. Отивам да пия вода и в момента, в който минавам покрай въдиците му, едната забива зверски. Него го няма в района. Вадя бял амур, който в последствие излезе 3,200 килограма. Въпроса е - на кого е Амур-а. Мой, щото аз съм се борил и съответно извадил, или негов, щото въдицата е негова.Не сме спорили и не сме се карали. Той си го взе, обаче принципа какъв е и как се процедира в такива ситуации....????????????????????
Коментар
-
ЕТо за инфо само:http://iara.government.bg/wp-content...2.2013.pdfАз ковнах 3 облеза и така открих"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар