Аз петък тръгвам за Васил Коларов.Очаквам много костури и кефалчета,но ще видим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Аз да се похваля - купих си зверска кутиика за кукички! Около час съм си играл да ги подреждам, но съм много доволен! Даже и блесните събра и 1-2 плувки! Отделенията може да се разместват и да се наглася големината им! Единственото тъпо беше, че кукичките трудно се вадят (поне 3-4 пати те заболява пръста) реших проблема като залепих 1 магнит в/у молив и сега е доста по-лесно! :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Аз ходя по Искъра в района на Карлуково. Излизат доста сомчета и кефали Някой да е ходил към Койнаре, Реселец и прочие?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ходих на яз. Съединение близо до Търговище.Гаден вятър, нямаше избор на места. Улова беше от средни до едри таранки (0.600кг) + 6 рака на фидера. Нямам снимки от излета, понеже сутринта се успах и в бързината не взех фотото Ще постна няколко снимки от морето. Улов- иларии, на няколко пъти вадих по две.Стръв - блатен червей, такъм чепаре с 3 куки с повдигач. Куки - номер 8.Барбунки Работното ми място- Най-красивата ми снимка -"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Шкорпиловци.Най-накрая и аз открих сезона на ДУНАВ.Денят бе 07.08.2010 г. Ставане в 4:00 и газ към РЕКАТА.Получих душевен оргазъм докато пътувахме, отдавна не бях сядал на вода...Излета беше повече от перфектен. Лових основно на фидер, използвах захранка на Сунай и бял червей (само).Двете шаранчета излязоха на дънните.На дъното имахме 4 удара, от които 2 извадени и ОТНОВО 1 счупена кука. Но нищо, не е било наше ... Взех много прехвалените Оунър Кейзо. Ще ги тествам следващия път. На дъното заложихме на царевица с аромат на мед и дипвах в дип шокобан на Христо Карп.Направи ми впечатление, че има много дребни шаранчета. Калибър шамарче върнах около 10, и 2 около 800 гр. пуснах.На фидера излезе дунавска разна: платики,морунажи, таранки.Ето малко снимки за цвят Наслука на всички колеги!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Да се похваля и аз от днескашния ми риболов , това са две от най едрите имаше каракуди средна хубост и доста костурчета ама дребаци http://www.prikachi.com/images/346/2...7/2410347M.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар