Инес, браво за рибите. Кажи сега къде ги лови на Дунава ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.
Коментар
-
Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:Никой ли няма да открива сезона? Аз мисля единия от двата почивни дни да ходя на Искър. Ако ме посъветвате за някое добро ( и лесно достъпно място ) ще съм много благодарен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Очаквайте инфо от 06.06.2009 Или капо или с някоя риба, обещавам да открия сезона. Призовавам и другите, които го направят да драснат някой ред и сложат някоя снимка НАСЛУКА!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Инес за съжаление ще откривам сигурно на Текето. Братовчед ми ще пази места от четвъртък. Ако искаш си добре дошла. Все ще намерим място и за твойте въдици. Таксата е 3лв. на въдица. Ще бъда там от събота следобяд (16-17ч.) до неделя на обяд някъде. Ще имаме барбекю, ракия, бира и т.н."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар