Точно Дунав,ако не се лъжа е забранен!Все пак да доуточня,мисля че наредбата важи за промишлен риболов- с мрежи,но не съм 100% сигурен.Погледнете наредбата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
dudulia написа:.После да няма разправии с горските стражари
Коментар
-
http://www.nafa-bg.org/BG/Files/Mess...00-1.pdfЕто я тук.Става въпрос основно за стопански риболов,но има и за любителски!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
На Дунава вадят периодични морунажи и скобари след захранка и повече на плувка, на дъно голям късмет ако ти се обади нещо. Дунавът е голям, влачи клони, дървета, мизерии, течението е силно, повечето места са заляти. След забраната ще го пробваме. Ходих тази събота на Текето. Имах информация от миналия четвъртък, че вадят хубави таранки над педя на монтаж пружина с 2 куки една горе и една долу и стръв само бял червей и бяло стериопорче. Та в събота 5:53 бях на позиция уж да заема място, а бях единствения луд по това време там. Захраних намятах 5 дънни и с 1 директен цял ден лових попчета и часовници 1 таранка за целия ден. Имах 2 удара на попче, но не се хвана нищо. Май щели да го забраняват за 2 години това Теке и да зарибяват, ако е така ЕВАЛА. Мисля след забраната да почна Дунава, другото е ташак.П.С. Инес дай някои снимка с риби от 2008 .Забраната е от 21.04.2009-05.06.2009."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ееееееееееее любимото ми хоби .практикувам го във всеки удобен момент . миналата седмица обикалях по река тополница цял ден ,а на др ден на язовир бошуля на реките марица и елидерката и изгорях и стнах кат рак червен ,за нищо реките бяха спряни и 3-те а на язовира само дребни мухари .мн ме беше яд Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 ,а с такъв мерак отидох.но преди забраната на рибата ще ида пак някаде за събота и неделя .
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар