Аз в неделята излових всичкия ситен костур от Врачанския, така че който иде ще има само големи, но пък са супермногодобро мезе за бира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Аз един път лових костур на язовир Бели Лом, ей за 3-4 часа му скъсахме джуките.После го драхме и излязоха 2 чинийки мезе Малко неблагодарна работа е това костура ама като няма друго"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson до като гледах как вадиш амура видях и това клипче и реших да го споделя. Няма такава манияhttp://www.youtube.com/watch?v=WpdF8EzEm0Y&NR=1Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:tyson до като гледах как вадиш амура видях и това клипче и реших да го споделя. Няма такава манияhttp://www.youtube.com/watch?v=WpdF8EzEm0Y&NR=1"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Тези ги имам от повече от преди 2 години, не е само този клип.Около 10-15 бяха.И наистина са впечатляващи"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Ето я рибата на BAI MILEДа ти кажа честно, не сам очаквал, че там ще има щука Много хубав трофей,препарирай главатаПрикачени файлове"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
по принцип работата стана на майтап бяхме на разходка със семейстовото и видях едно хлапе да върти блесната в малкото езеро, а нали въдиците са постоянно в колата реших да пробвам и аз хвърлях от стъпките дето се виждат на снимката и след второто замятане удари яко не съм вярвал че има такива животни там аз по принцип не знаех че има изобщо риба там но явно има след това похвърлях още малко и нищо сложих блесна защото се показа слънцето и пак пробвах тога ми удари малката точно до лилийте но я пуснах дано се разъдят
Коментар
-
BAI MILE написа:tyson написа:Прати ми я на мейла, аз ще ти я кача.Дай инфо малко, на какво я хвана tyson@abv.bg
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
Абе нали не е без хич Морският риболов е табу все още за мен.Каква е тази риба освен заргана в кофата?Изглежда добра"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар