Стига бе... Аз преди две лета отнемам предимство и се бутам в един бус и актът ми беше 100 лева и 9 точки. Е друг е въпросът, че после осъдих КАТ и ми се отмениха всички актове...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е глобата за причинено ПТП?
Collapse
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Marea Bipower написа:Ами ако съм се ударил в някакъв стълб примерно- сам съм и в колата и на пътя и съм само аз учстник в ПТП редно ли е да ми вземат точки и да ми сложат и парична глоба!?www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
V & R написа:Вчера ходих в КАТ и ето го резултата: 40лв. и 9 к.т. Как може за такова дребно нарушение 9т.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
crush написа:Стига бе... Аз преди две лета отнемам предимство и се бутам в един бус и актът ми беше 100 лева и 9 точки. Е друг е въпросът, че после осъдих КАТ и ми се отмениха всички актове...
Коментар
-
Доколкото знам за виновно причинено ПТП в населено място при каквито и да е обстоятелства освен когато има употреба на алкохол и МПС то е изправно глобата е 100 лв. Не повече.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Tornado написа:Аз за такива дребни закачания или лек удар отзад не смятам да занимавам куките.Колеги ако можете да се оправите на място потърпевш и виновен по добре така.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
////Punto//// написа:Хвала на такива като тебе дето са виновни за ПТП, удрят, и после се жалват. Хвала. Само това мога да кажаwww.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Plastex написа:V & R написа:Вчера ходих в КАТ и ето го резултата: 40лв. и 9 к.т. Как може за такова дребно нарушение 9т.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар