kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какви гуми карате през лятото ?
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
-
NewUser написа:kiro_of_the_day написа:Ами аз карам с гумени гуми....Що за въпрос ебаси....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Я да използвам темата за една бърза консултацийкаПредните ми гуми са 185/60/14.Чудя се, ако отзад сложа 195/60/14, дали ще се отрази на стабилността.Верно,че ще са малко по-широки, но и са със около 12мм по-високи. Да не стане обратният ефект вместо по-стабилна, по-нестабилна.Питам щото имам 2бр. 195/60/14 и се чудя дали да ги ползвам. Сегашните ми задни не са първа хубостТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Kuku написа:NewUser написа:....твойте как така са гумени гуми, като май ги правят от каучукFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Аз съм с тези http://www.euroshina.com.ua/tyres/Goodyear/Eagle_nct5 205/60/15 на един сезон са и мисля да изкарат и този *поне така ми се иска*.
Коментар
-
В Дряново има голям склад за гуми и джанти на добри цени, но не съм ходил и нямам точна информация, пък сега гумите много марки, кой каквито възможности има lassa вървят около 100 лв.дебица също са по-тънко, sava например са много добри гуми на супер цена 195/60/15 струват 120лв. и това е шведска гума, а mishelin i dunlop вървят над 150лв.bf goodrich са над 200 ама са изродски добри, гиславед също са супер особенно за зимата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
///// написа:Пичове, добре де - марки и марки гуми! Айде пишете и цени и доставчици. Мисля така да сме си по-полезни!Ся’ реклами, нам’ си к’во си! Нали това е идеята на фрума в крайна сметка?
Коментар
-
iee написа:Я да използвам темата за една бърза консултацийкаПредните ми гуми са 185/60/14.Чудя се, ако отзад сложа 195/60/14, дали ще се отрази на стабилността.Верно,че ще са малко по-широки, но и са със около 12мм по-високи. Да не стане обратният ефект вместо по-стабилна, по-нестабилна.Питам щото имам 2бр. 195/60/14 и се чудя дали да ги ползвам. Сегашните ми задни не са първа хубостОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар