Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко взимат автомивките в града ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в Пазарджик автомивка "фреш" ми взимат 10 лв. за идеално измиване отвътре и отвънка + багажникът ,където повечето мивки го прескачат

Коментар

ЛукОйл в "Тракия" до SPS-а - 14.40 с издадената фактура. На Рогошко там автомивката в дясно след мостчето (зад бензиностанцията) 10лв. вътре вънка, ама сумати фирми се смениха на тая мивка и ни 1 фактура не видях. Това за служебните автомобили. Моя бравок преди го миех за 12 кинта под новият надлез зад Shell-а ама нещо много скъпо и сега в "Тракия" до ягодовския прелез пълна програма 7 лв.
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Стара Загора в "Самара" 10 кинта външно+вътре + багажник! Само външно 5 лв, само изпръскване 2 лв.

Коментар

VESKO_SZ написа:
          Стара Загора в "Самара" 10 кинта външно+вътре + багажник! Само външно 5 лв, само изпръскване 2 лв.
          Къде тези цени в Бургас?Тук само за външно+подсушаване искат 10-11 лв.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

..

На места, външно без препарат но перфектно ,подсушаване с отваряне и на врати.....2лв.

Коментар

motikas написа:
              6 лв вътре и отвън.3 лв. отвън.
              Хмм къде е това в Габрово?
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Suppish написа:
                ЛукОйл в "Тракия" до SPS-а - 14.40 с издадената фактура. На Рогошко там автомивката в дясно след мостчето (зад бензиностанцията) 10лв. вътре вънка, ама сумати фирми се смениха на тая мивка и ни 1 фактура не видях. Това за служебните автомобили. Моя бравок преди го миех за 12 кинта под новият надлез зад Shell-а ама нещо много скъпо и сега в "Тракия" до ягодовския прелез пълна програма 7 лв.
                от как ми надраха стъклата - веднъж в Кючука ( до събота пазара) и веднъж на Лук-а до СПС -- сам си я мия на ОМВ или на новата мивка със самообслужване.

Коментар

Три металически левчета...с машина, на ръка. ОМВ са идиотчета некви-по скоро управителите им в България ,защото по стар български и идиотски обичай "когато нещо върви веднага трябва клиента да бъде прецакан"-копеленцата намалиха времето на чурката дето мие. За сега на ЕКО нещата са приемливи и ходя там. По левче на процедура и времето е достатъчно и душ да си вземеш...поздрави!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

10лв у Зарата, но предпочитам аз да си я мия, когато мога.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

"от как ми надраха стъклата - веднъж в Кючука ( до събота пазара) и веднъж на Лук-а до СПС -- сам си я мия на ОМВ или на новата мивка със самообслужване."
                      Jimy написа:
                      Три металически левчета...с машина, на ръка. ОМВ са идиотчета некви-по скоро управителите им в България ,защото по стар български и идиотски обичай "когато нещо върви веднага трябва клиента да бъде прецакан"-копеленцата намалиха времето на чурката дето мие. За сега на ЕКО нещата са приемливи и ходя там. По левче на процедура и времето е достатъчно и душ да си вземеш...поздрави!
                      Новата мивка на самообслужване и що годе прилично време е до пишещите машини в "Тракия" (не, че е много нова, но малко хора е знаят) иначе където Ви казвам за 7 лв. е просто перфектно от към грижата да не се драска и мият доста добре.
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

batproho написа:
                        VESKO_SZ написа:
                        Ами като има луди да им дават по 10лв ще взимат, последно преди месец ми взеха 4лв само външно. Дадох му и 2 кинта бакшиш на момчето, защото доста се постара
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз от есента не съм мил кола на автомивка, така че нямам свежи данни. Но последния път беше 10 лв вътре и вън.Като си ходя на село, си разпъвам маркучите, имам си автошампоан, хубава гъба и колата светва.Ай с...тир, ще им давам 10 лв. за 15 минути. Знаят ли как се изкарват...

Коментар

van_dal написа:
                            Хмм къде е това в Габрово?
                            Данните на колегата "motikas" са старички.Иначе сега 8 лв външно и вътрешно-автомивката срещу стадион "Христо Ботев" и другата е зад "Буря".Това е пътя за фабрика "Коларов".
                            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

spark написа:
                              batproho написа:
                              VESKO_SZ написа:
                              Ами като има луди да им дават по 10лв ще взимат, последно преди месец ми взеха 4лв само външно. Дадох му и 2 кинта бакшиш на момчето, защото доста се постара
                              Ами много ясно пред блока с гъбата и това е .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

[quote:ea61dbdede="blagun"][quote:ea61dbdede="Pecho"]В София вече под 12 лв. за
                                Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
                                X