в Пазарджик автомивка "фреш" ми взимат 10 лв. за идеално измиване отвътре и отвънка + багажникът ,където повечето мивки го прескачат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко взимат автомивките в града ви?
Collapse
X
-
ЛукОйл в "Тракия" до SPS-а - 14.40 с издадената фактура. На Рогошко там автомивката в дясно след мостчето (зад бензиностанцията) 10лв. вътре вънка, ама сумати фирми се смениха на тая мивка и ни 1 фактура не видях. Това за служебните автомобили. Моя бравок преди го миех за 12 кинта под новият надлез зад Shell-а ама нещо много скъпо и сега в "Тракия" до ягодовския прелез пълна програма 7 лв.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
VESKO_SZ написа:Стара Загора в "Самара" 10 кинта външно+вътре + багажник! Само външно 5 лв, само изпръскване 2 лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
u_bo
Suppish написа:ЛукОйл в "Тракия" до SPS-а - 14.40 с издадената фактура. На Рогошко там автомивката в дясно след мостчето (зад бензиностанцията) 10лв. вътре вънка, ама сумати фирми се смениха на тая мивка и ни 1 фактура не видях. Това за служебните автомобили. Моя бравок преди го миех за 12 кинта под новият надлез зад Shell-а ама нещо много скъпо и сега в "Тракия" до ягодовския прелез пълна програма 7 лв.
Коментар
-
Три металически левчета...с машина, на ръка. ОМВ са идиотчета некви-по скоро управителите им в България ,защото по стар български и идиотски обичай "когато нещо върви веднага трябва клиента да бъде прецакан"-копеленцата намалиха времето на чурката дето мие. За сега на ЕКО нещата са приемливи и ходя там. По левче на процедура и времето е достатъчно и душ да си вземеш...поздрави!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
"от как ми надраха стъклата - веднъж в Кючука ( до събота пазара) и веднъж на Лук-а до СПС -- сам си я мия на ОМВ или на новата мивка със самообслужване."Jimy написа:Три металически левчета...с машина, на ръка. ОМВ са идиотчета некви-по скоро управителите им в България ,защото по стар български и идиотски обичай "когато нещо върви веднага трябва клиента да бъде прецакан"-копеленцата намалиха времето на чурката дето мие. За сега на ЕКО нещата са приемливи и ходя там. По левче на процедура и времето е достатъчно и душ да си вземеш...поздрави!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
batproho написа:VESKO_SZ написа:Стара Загора в "Самара" 10 кинта външно+вътре + багажник! Само външно 5 лв, само изпръскване 2 лв.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
van_dal написа:Хмм къде е това в Габрово?Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
spark написа:batproho написа:VESKO_SZ написа:Стара Загора в "Самара" 10 кинта външно+вътре + багажник! Само външно 5 лв, само изпръскване 2 лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар