Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко взимат автомивките в града ви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей сега точно на там съм се запътил 14лв. цялостно почистване, 7лв. външно, 7лв. вътрешно - ползвам 20% отстъпка за редовен клиен

Коментар

В Ямбол има огромни разлики в цените - срещу офиса ни, близо до Технополис мият за 4 лв само вън, а за 8 - въб и вътре (вкл. и багажника)- на бензиностанция Мечта, до Кауфланд, измиват само отвън за 2 лв, а за 4 - вътре и вън, обаче там обикновено много се чака, така че е трудно човек да се вреди там.Аз предпочитам средното положение - денонощната автомивка срещу стадиона - там е съответно 3/6 лв. по всяко време на денонощието.В Сливен скоро не съм мил колата, но от преди знам, че беше доста по-скъпо отколкото в Ямбол, така че мисля че под 4/8 лв няма никъде.

Коментар

Аз си я мия само на "Веселие" - на Хладилника - 14 вътре/вън. Миенето в безконтактно, чисти се и багажника, мацат гумите и пластмасите със силикон и бонус - ароматизаторче. Може и да звучи като реклама, но за мен тази мивка е по-добра и от Софавто.

Коментар

Мия всички коли само на една автомивка или в краен случай на ръчна на ОМВ.10лв= 5човека по 2лв(двама вътре) + трима безконтактно. Обикновено е готова за 5-6мин подсушена и с намазани гуми.Недостатък е, че е на забутано място, трябва винаги да имам двулевки и не ми издават касов бон, което затруднява отчитането.

Коментар

Колега Immortal тея цени ме струват доста стари.Преди две седмици на автокъща/мивка Краси (тази срещу стадиона) ми взеха 5лв само за външно+подсушаване.Разбрах че и на Омакс вече цените са подобно - 6лв с подсушаване и 5лв-без.А цялостно "къпане" вън и вътре вече и в Ямбол е около 10лв +/-1лв.А качеството лично на мен не ми харесва и май вече като си ходя на село ще разпъвам маркучите в двора.Поздрави :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

В Троян е 5лв външно и 3лева вътрешно.
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Тука в Перник 10лв външно вътрешно силикон за таблото и гумите (и брониите ако са черни) +подарък ароматизатор ама това е на мивката дето аз си я мия иначе толкова върти се около 10лв на всякъде!А в София си карам колата до ОМВ на красна поляна 12лв струва там
                Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

5лв вънка и вътре.
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз пък миналата седмица се набих в една автомивка на Джеймс Баучър преди семинарията, където само външно миене беше 10 лв. Маймуноподобният управител дори фактура отказа да издаде, че му нямало печата.
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

Имала съм случай само за външно 7 лв да ми вземат - щото било с топла вода, ама чак пък 10..... тия в Лозенец и нагоре парите за нищо ги нямат... А обикновенно я мия за 12 лв външно + вътрешно + багажник. Последния път мих и двигател + 8 лв.

Коментар

За 12-15лв си мия колата вън с безконтактно, прахосмука и стъкла
                        Marea 1.6 16v

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Аз си я мия само на "Веселие" - на Хладилника - 14 вътре/вън. Миенето в безконтактно, чисти се и багажника, мацат гумите и пластмасите със силикон и бонус - ароматизаторче. Може и да звучи като реклама, но за мен тази мивка е по-добра и от Софавто.
                          Нито веднъж не ми дадоха ароматизаторче, нито ми прахосмукаха багажника. Обитаци като всички останали. А за Релакса в Надежда да не говорим. Оставят ти кал и вода навсякъде....
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

dannybo написа:
                            Аз пък миналата седмица се набих в една автомивка на Джеймс Баучър преди семинарията, където само външно миене беше 10 лв. Маймуноподобният управител дори фактура отказа да издаде, че му нямало печата.
                            То там тия дет ходят за кво ходят и аз незнам. Май е за престиж само. МОй колеги ходят отвреме-навреме там и казах че ако им висиш на главата всъщност се справяли много добре .

Коментар

Малко да обновим темата :D ..Понеже мина повече от година,цените със сигурност са променени..За Габрово 8лв-външно и вътрешно
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

В Пловдив зад билярда "роял" 14 кинта вътре и вънка на двора пред нас без пари ама марзела голямо нещо :D
                                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                                X