Ей сега точно на там съм се запътил 14лв. цялостно почистване, 7лв. външно, 7лв. вътрешно - ползвам 20% отстъпка за редовен клиен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко взимат автомивките в града ви?
Collapse
X
-
В Ямбол има огромни разлики в цените - срещу офиса ни, близо до Технополис мият за 4 лв само вън, а за 8 - въб и вътре (вкл. и багажника)- на бензиностанция Мечта, до Кауфланд, измиват само отвън за 2 лв, а за 4 - вътре и вън, обаче там обикновено много се чака, така че е трудно човек да се вреди там.Аз предпочитам средното положение - денонощната автомивка срещу стадиона - там е съответно 3/6 лв. по всяко време на денонощието.В Сливен скоро не съм мил колата, но от преди знам, че беше доста по-скъпо отколкото в Ямбол, така че мисля че под 4/8 лв няма никъде.
Коментар
-
Мия всички коли само на една автомивка или в краен случай на ръчна на ОМВ.10лв= 5човека по 2лв(двама вътре) + трима безконтактно. Обикновено е готова за 5-6мин подсушена и с намазани гуми.Недостатък е, че е на забутано място, трябва винаги да имам двулевки и не ми издават касов бон, което затруднява отчитането.
Коментар
-
Колега Immortal тея цени ме струват доста стари.Преди две седмици на автокъща/мивка Краси (тази срещу стадиона) ми взеха 5лв само за външно+подсушаване.Разбрах че и на Омакс вече цените са подобно - 6лв с подсушаване и 5лв-без.А цялостно "къпане" вън и вътре вече и в Ямбол е около 10лв +/-1лв.А качеството лично на мен не ми харесва и май вече като си ходя на село ще разпъвам маркучите в двора.Поздрави :D
Коментар
-
Тука в Перник 10лв външно вътрешно силикон за таблото и гумите (и брониите ако са черни) +подарък ароматизатор ама това е на мивката дето аз си я мия иначе толкова върти се около 10лв на всякъде!А в София си карам колата до ОМВ на красна поляна 12лв струва тамFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
maiska
Имала съм случай само за външно 7 лв да ми вземат - щото било с топла вода, ама чак пък 10..... тия в Лозенец и нагоре парите за нищо ги нямат... А обикновенно я мия за 12 лв външно + вътрешно + багажник. Последния път мих и двигател + 8 лв.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Аз си я мия само на "Веселие" - на Хладилника - 14 вътре/вън. Миенето в безконтактно, чисти се и багажника, мацат гумите и пластмасите със силикон и бонус - ароматизаторче. Може и да звучи като реклама, но за мен тази мивка е по-добра и от Софавто.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
dannybo написа:Аз пък миналата седмица се набих в една автомивка на Джеймс Баучър преди семинарията, където само външно миене беше 10 лв. Маймуноподобният управител дори фактура отказа да издаде, че му нямало печата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар