Купувайте си секретни болтове за Лада от магазини за Лада - по-различни са от широко разпространените турски и китайски ментета в БГ. Евтини са, с уникални ключове и общо взето нямат развиване - около 1/2 ден развивахме един при майстори, когато 1 път изгубих ключа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Развъртяха ми болтовете на летите джанти....
Collapse
X
-
Да чукна на дърво, алуминиевите не са ми ги пипали още, но зимата някой си направи ташак с мен и отвил 2-3 витки на предно ляво на железните ми джанти със зимните гуми. Бре взе да `лопа тая предница та се не трае... спирам, гледам и веднага забелязах, че са чисти болтовете на предна лява, за разлика от другите, които бяха кални. Абе мизерия...
Коментар
-
Pavel’ написа:Аз си изгубих таса и сега гледам оригиналните 45 лв броя А някой може ли да ми даде някакво инфо за тая свинска опашка , чувал съм някой неща за нея ама не съм мн наясно,че не ми се дава 150-160 кинта за оригиналиFiat Punto 1.1 6 Speed
Коментар
-
Pavel’ написа:Аз си изгубих таса и сега гледам оригиналните 45 лв броя А някой може ли да ми даде някакво инфо за тая свинска опашка , чувал съм някой неща за нея ама не съм мн наясно,че не ми се дава 150-160 кинта за оригиналиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Тъй де и аз да използвам темата на колегата за ВАНДАЛИТЕ бива ли такова нещо живеем в 21 век а има всякаква сган дето руши наред вчера са ми пуснали един ключ от фара до дръжката на вратата и то го е правил с злоба и извода, който правя е, че българиа обича ДА ЗАВИЖДА И МРАЗИ. Ситуацията е следната влизам в паркинг не от малките блокови паргинчета който са за 10 коли ами голям блоков паркинг, в който за да се запълни всеки от блока трябва да има по 2 коли паркирвам възможно най далече от входовете (40-50) метра един човек с ГОУЛФ няма да го коментирам може да не е той виновния паркирал успоредно на пътя пред празно място за 2 коли при положение че всички паркират напречно, но аз виждам, че мога да си вкарам колата защото е оставил дупка и влизам виждам човека си влиза в колата да си вземе якето или нещо от сорта и нищо не казва. Като се прибрах от бара, което ще рече 40 мин някаде голфа го нямаше и моята кола излгеждаше супер нагло спряла на една страна в дупка за 2 коли. Или човека с гоуфа е пазел място (ако беше така можеше да ми каже а не да ми направи джазгия) или някой тъпанар ме е видял след като е заминал гоуфа и си е казал глей го тоя ква наглост дай ще му прецакам боята. Това пунто колкото е крехко толкоз повече му се хвърлят и то все на паркинги един микробус ме е ударил и ми е прибрал малко над мигача. Някой при опит за маневра ми е огънал прага и задния калник леко (нямаше да го забележа ако бях отлагал да си измия колата ) То бива тъпи хора ама толкова бива ли какви шофьори са че толкова злоба да са събрали аз ако блъсна някой на паркинга или му направя нещо на колата веднага ще намеря собственика (Правил съм го в началото като взех пунтото леко добрях даже не успях да остържа бронята на една кола веднага спрях на място и един който беше познат на собственика го питах ако има нещо да се оправим той видя и вика нищо му няма поне малко толерантност показах ако беше някой от тея гореспоменатите щяха да се изнижат с скороста на светлината)Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар