Колеги, днес приключих с ремонта на новия ни офис, НО...винаги има едно но .Оказа се, че са ми криви сметките и ламината не стигна точно с една плоскост. Та въпроса ми е дали има тук някой който да удари едно рамо. Ламината го купувах от Бриколаж, и за съжаление беше последния. В смисъл купих всичките останали 5 пакета, като видях че точно 1 панелка липсва, но по мой сметки и без нея щеше да стигне, но явно съм сгрешил . Просто ако стената беше под прав ъгъл, щеше да е точно, дори да имам 2 плоскости излишък, но.....Та ще кача няколко снимки, и ако някой може да ме уреди да си купя една плоскост ще съм ви много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за едно панелче от Ламинат
Collapse
X
-
Помощ за едно панелче от Ламинат
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Колега на видно място ли е? Ако не е и не намериш такава дъска, слагаи друга със същата дебелина! Аз в нас съм така, с 3 дъски друг цвят! Приблизително същия е, но се падна на скрито място(отгоре е секцията) и не се вижда.Така , че това е вариантLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
-
ми на последната снимка се вижда, горен ляв ъгъл един триъгълник....цялата работа се получи, понеже, в нашите строителства от край време майсторите са скарани с правия ъгъл в случая е доста по остричук сигурно отива към 75градуса, а от другата страна съответно е тъп(към 105), и цялата тази чупка, удължава насрещната стена с 20-тина санта, което си е един ред ламинат.Абе попрецаках се малко, ама ще се намери нещо подходящо, а и засега го позамаскирах малкоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар