Привет колеги, Току що взех Бравата и бързам да се похваля..и да питам.. (Снимки много скоро) И така..Застраховах я - каско, гражданска, маркировка и пр. Дадоха ми 3 ключа - червен и два сини+код карта. Да ама с тях на връзката има едно мааалко черно ключе...имате ли идея за какво служи??? Няма аларма, но се отключва и заключва с бутон на ключа. Да, ама застрахователите искат да пищи и светка, като се отваря и утре ще търся аларма. Климатроника работи, но задната чистачка нещо се омотва. И...извинете за тъпия въпрос ама как мога да си нулирам дневния километраж??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех я!!!
Collapse
X
-
GTipo написа:Честито за покупката!Снимай го това ключе, може да ти е от резервоара например!На мен ми дадоха такова за включване на алармата, да не се окаже че и ти имаш, скрита ключалка на самата сирена...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Колега, свали капака на бушоните който е под кормилото в ляво и виж там дали няма ключалка за тоя ключ. Самото ключе как изглежда - ако е кръгло и назъбено отпред най вероятно е за изключване на алармата.А километража се нулира като задържиш по дълго бутона на таблото под стрелката за температурата. Там има само 1 бутон така че няма ка да го объркаш.Всъщност доста информация за колата си можеш да намериш тук: http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...vice%20Manual/
Коментар
-
Neosi написа:Леле...до сега четох за аларми на брава и....нищо не разбарх..програмиране, препрограмиране...Значи ли че ако врътна ключето ще заработи???...още веднъж извинете за кретенизма ми!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
[quote="Tornado"]Neosi написа:Може и да не проработи.При мен си работи ,но го няма звуковия сигнал.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Няма как да прецакаш нещо с обикновенна аларма, но според мен като си тръгнал да даваш 80 виж някоя да управлява централно ще дадеш 20-30 лева от горе, но поне ще я ползваш, а като отидеш на алармаджия той ще си махне старата без пари предполагамFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Колега, пробвай първо с тоя аларма, но не разчитай много. Щом е изключена, сигурно не работи по някаква причина. Моят случай беше същия и когато я включа с въпросното кръгло ключе, винаги си е включена, пищи и т.н. но не може да се контролира от ключа. Опитът да я обуча, чрез описаната в книжката процедура не даде никакъв успех, така че пак си я изключих. Предполагам, че в Ауто Италия могат да оправят проблема, но като знам какви са им цените, не ми се мисли.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар