Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А бе не ви ли се струва...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А бе не ви ли се струва...

А бе не ви ли се струва, че пей с мен е втора цедка мюзик айдъл,айдъла поканили звезди - дуетите три пъти повечедуетите нещо ми звучат по изкуствено, айдъла на мен по ми допада.
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Не знам кво ми се струва ама оная кака с песента на Марая Кери -Кен лииииииииииииииииии ту-ли-бу-ди-бу-даучууууууууууууууууу направо разбива отвсякъде.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ами да. то си е точно такова, просто няма възрастова граница и...... ми е доста странно някой чичка на 40 да се цопне по нацоаналната да се учи да пее! Но цаката е всяка ТВ да гони другата, и въпроса е че бати Слави е отново продуцент, а това като ново ще събере рейтинг и пари - това е целта!

Коментар

Mindzu написа:
        ами да. то си е точно такова, просто няма възрастова граница и...... ми е доста странно някой чичка на 40 да се цопне по нацоаналната да се учи да пее! Но цаката е всяка ТВ да гони другата, и въпроса е че бати Слави е отново продуцент, а това като ново ще събере рейтинг и пари - това е целта!
        Чичка на 40 мале мале а Батити Слави е точно на толкова . Аз съм на 37 какъв съм чичка или бате :D
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И двете са продуцирани от Слави, което е тъжно - човек като няма конкуренция се конкурира със себе си и резултатите са плачевни!

Коментар

MI тази година е продуцирано от Иван и Андрейзатова Слави направи Пей с Мен
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не ми се струва!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Sev написа:
                Продуцента е Дони, поне така го казаха в ефир.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Извинявай колега. Нямах предвит вас! а 30те спадат към батковците Имах предвит, че улегнали мъже и жени с положение вече се чудят кво да правят. Да тази година не е на Слави. Той е хитър и го прави само първия път.

Коментар

Не ви ли прави впечатление, че "зваздите" в"Пей с мен" са си изпели почти песента? И те искат да си възвърнат популярността. А Слави, и неговия рейтинг доста спадна. А другото е конкуренция между БТВ и Нова. Доста пари падат от рекламите. Гушките трябва да се пълнят.чичо Нено
                    Fiat Punto 1,1- 1996г.
                    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Онова по Нова въобще не го и гледам. Според мен грешката им беше, че го пуснаха по-късно. Веднъж зарибиш ли се по едното, другото няма как да ти дръпне вниманието ...

Коментар

NikMar написа:
                        Sev написа:
                        Той е музикален продуцент и обясни с какво се занимава.Продуцент на шоуто тази година е фирмата на Иван и Андрей - Междинна станцияИ съм изключително доволен от този факт. Аплодирам битиви за това, че вече сложиха край на трифонизацията в ефира си. Защото всяко предаване в което този селски тарикат имаше пръст не беше нищо друго освен повод за практикуване на култа към недъгавата си личност. Годжи говори за Слави, Шоуто е на слави, Айдълите пеят за Слави, Слави оценява, Журито обяснява на Слави, Слави поставя задачите, Слави дава наградата, Талантите ще танцуват при Слави, Слави подарява екскурзията, Слави подарява телевизорите, Слави повдига националният ни дух, Слави, Слави, Слави, Слави, Слави...Оная ми работа вече се казва Слави!!!

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Годжи говори за Слави, Шоуто е на слави, Айдълите пеят за Слави, Слави оценява, Журито обяснява на Слави, Слави поставя задачите, Слави дава наградата, Талантите ще танцуват при Слави, Слави подарява екскурзията, Слави подарява телевизорите, Слави повдига националният ни дух, Слави, Слави, Слави, Слави, Слави...Оная ми работа вече се казва Слави!!!

Коментар

wwweb, ти защо не сложиш снимки на "грозницата" в гаража!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Коментар

PASSARELLA написа:
                              NikMar написа:
                              Sev написа:
                              Той е музикален продуцент и обясни с какво се занимава.Продуцент на шоуто тази година е фирмата на Иван и Андрей - Междинна станцияИ съм изключително доволен от този факт. Аплодирам битиви за това, че вече сложиха край на трифонизацията в ефира си. Защото всяко предаване в което този селски тарикат имаше пръст не беше нищо друго освен повод за практикуване на култа към недъгавата си личност. Годжи говори за Слави, Шоуто е на слави, Айдълите пеят за Слави, Слави оценява, Журито обяснява на Слави, Слави поставя задачите, Слави дава наградата, Талантите ще танцуват при Слави, Слави подарява екскурзията, Слави подарява телевизорите, Слави повдига националният ни дух, Слави, Слави, Слави, Слави, Слави...Оная ми работа вече се казва Слави!!!
                              Ти пък намери на кого да си кръстиш работата, сигурен съм че не си я намразил толкова...
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                              X