А бе не ви ли се струва, че пей с мен е втора цедка мюзик айдъл,айдъла поканили звезди - дуетите три пъти повечедуетите нещо ми звучат по изкуствено, айдъла на мен по ми допада.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А бе не ви ли се струва...
Collapse
X
-
ами да. то си е точно такова, просто няма възрастова граница и...... ми е доста странно някой чичка на 40 да се цопне по нацоаналната да се учи да пее! Но цаката е всяка ТВ да гони другата, и въпроса е че бати Слави е отново продуцент, а това като ново ще събере рейтинг и пари - това е целта!
Коментар
-
Mindzu написа:ами да. то си е точно такова, просто няма възрастова граница и...... ми е доста странно някой чичка на 40 да се цопне по нацоаналната да се учи да пее! Но цаката е всяка ТВ да гони другата, и въпроса е че бати Слави е отново продуцент, а това като ново ще събере рейтинг и пари - това е целта!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Sev написа:MI тази година е продуцирано от Иван и Андрейзатова Слави направи Пей с МенFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не ви ли прави впечатление, че "зваздите" в"Пей с мен" са си изпели почти песента? И те искат да си възвърнат популярността. А Слави, и неговия рейтинг доста спадна. А другото е конкуренция между БТВ и Нова. Доста пари падат от рекламите. Гушките трябва да се пълнят.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
NikMar написа:Sev написа:MI тази година е продуцирано от Иван и Андрейзатова Слави направи Пей с Мен
Коментар
-
PASSARELLA написа:Годжи говори за Слави, Шоуто е на слави, Айдълите пеят за Слави, Слави оценява, Журито обяснява на Слави, Слави поставя задачите, Слави дава наградата, Талантите ще танцуват при Слави, Слави подарява екскурзията, Слави подарява телевизорите, Слави повдига националният ни дух, Слави, Слави, Слави, Слави, Слави...Оная ми работа вече се казва Слави!!!
Коментар
-
PASSARELLA написа:NikMar написа:Sev написа:MI тази година е продуцирано от Иван и Андрейзатова Слави направи Пей с МенFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар